Tu stii care sunt inamicii ceasului tau de mana?


Ceasul de mana este unul dintre cele mai apreciate accesorii pe care le purtam motiv pentru care acesta trebuie intretinut corespunzator astfel incat sa il purtam o perioada cat mai lunga de timp. Cred ca nimeni nu isi doreste sa achizitioneze in fiecare zi ceasuri de mana, nu-i asa? Pentru ca ceasul de mana achizitionat sa tina cat mai mult trebuie sa stim care sunt dusmanii acestuia pentru ai putea evita si astfel sa marim durata de viata a ceasului de mana.

Produsele ce sunt realizate din chimicale nu trebuie sa intre in contact cu ceasul de mana deoarece aceste produse se numara printre cei mai aprigi dusmani ai ceasurilor de mana. In cazul in care acest lucru se intampla, ceasul de mana trebuie spalat extrem de bine cu apa si apoi sters cu o carpa moale care nu lasa urme si care nu zgarie.

Campul magnetic este un alt dusman al ceasurilor de mana motiv pentru care acesta trebuie evitat pe cat posibil. Pentru a evita acest camp, ceasul de mana nu trebuie lasat in apropierea boxelor, televizorului, laptop-urilor, sau a oricarui alt dispozitiv ce are in componenta sa magnet.

Loviturile sau scaparea pe jos a ceasului de mana sunt alte doua situatii ce trebuie evitate pe cat posibil deoarece acestea afecteaza buna functionare a ceasului de mana.

Un alt dusman al ceasului de mana ce este ignorat de multi proprietari de ceasuri dama si ceasuri barbatesti este reprezentat de temperaturile foarte scazute sau foarte ridicate la care acesta este expus.

In concluzie, pentru a ne putea bucura cat mai mult timp de ceasul de mana pe care tocmai l-am achizitionat trebuie ca acesta sa fie intretinut corespunzator. Desi pare banal, pentru al putea intretine corespunzator este important sa citim manualul de utilizare al acestuia deoarece in cadrul acestui manual sunt trecuti si factorii care distrug ceasul de mana.

Previous Te-ai decis sa cumperi un coltar pentru living: cum te prezinti in magazin
Next Fii si tu o profesionista in make-up