Trucuri pentru un living cat mai confortabil


Confortabilitatea este un factor foarte important pentru noi mai ales atunci cand vine vorba despre confortul din interiorul casei noastre. Living-ul trebuie sa fie una dintre cele mai confortabile camere deoarece in interiorul acestei camere ne petrecem o mare parte din timpul pe care il petrecem in casa. Pentru ca acest lucru sa se intample nu este suficient ca aceasta camera sa fie dotata cu diverse lucruri ci trebuie si eliminate anumite obiecte astfel incat gradul de confortabilitate sa fie cat mai ridicat. Dintre lucrurile ce trebuie eliminate dintr-un living, mentionez urmatoarele:

  • Masuta de cafea este unul dintre cele mai importante obiecte de mobilier ce trebuie sa se afle intr-un living. Pentru ca aceasta piesa de mobilier sa fie functionala trebuie sa incetam sa mai depozitam diverse lucruri pe aceasta. Masuta pentru cafea este destinata pentru servirea cafelei si nu pentru a depozita diverse lucruri.
  • Piesele de mobilier ce nu sunt utilizate trebuie indepartate din living deoarece supraaglomerarea acestei camere face ca gradul de confortabilitate sa fie unul scazut. Pentru a nu fi nevoit sa ajungi in situatia in care trebuie sa indepartezi anumite piese de mobilier din living recomand apelarea la serviciile unei firme care executa mobila la comanda. In acest fel vei achizitiona doar obiectele de mobilier de care ai nevoie iar confortul din living va fi ridicat.

  • Cablurile, pe langa faptul ca sunt inestetice pot fi si foarte enervante motiv pentru care acestea trebuie sa dispara pe cat posibil din campul vizual al living-ului. Acest lucru este posibil prin utilizarea tehnologiei wireless care este din ce in ce mai utilizata, dar si printr-o mobila living la comanda care sa ne ajuta sa mascam pe cat posibil cablurile utilizate in living.
  • Obiectele din living pe care le tinem doar pentru ca au o valoare sentimentala trebuie indepartate deoarece acestea nu aduc nici un plus de valoare sau de confort, ba dimpotriva, pot scadea gradul de confort din cadrul acestei camere.

In concluzie, pentru a avea un living cat mai confortabil nu este obligatoriu doar sa introducem obiecte de decor ci la un moment dat acestea mai trebuie si indepartate.

Previous Pregatirile de dupa un deces in diaspora
Next Lil’Sidekick – secretul mamicilor relaxate