Trezirea dorinței sexuale cu ajutorul masajului Tantra


Trezirea la o sexualitate deplină Sexualitatea… Sinonimă cu puritatea, auto-abandonarea, comunicarea suflet-la-suflet, corpul-la-corp, manifestarea iubirii… Sursa fericirii, bucuriei, unității, împlinirii personale și armoniei… Și totuși… De asemenea, sexualitatea provoacă probleme, durere, frustrare și suferință. Blocaje legate de cultura noastră și de educația noastră. Cicatrici mai mult sau mai puțin profund cauzate de încercările vieții. Somatizarea, pierderea încrederii în sine datorată problemelor conjugale, infidelitatea cuplului, copilăria sau adolescența, abuzul sexual, așteptările și modurile de comunicare care diferențiază bărbații de femei… Simptomele acestor dezechilibre sunt multiple și pot fi exprimate prin manifestări de probleme, tulburări sexuale cum ar fi vaginismul și dispareunia la femei, impotența și ejacularea prematură pentru bărbați.

Anorgasmia, lipsa sau absența totală a dorinței sexuale și a sexualității care pot apărea la fel de mult atât la unii cât și la alții. Masajul Tantra ne reconectează la senzațiile noastre și face să circule energia sexuală Contrar aparențelor, masajul Tantra nu este o practică sexuală, precum Kamasutra. Cu rădăcini în hinduism, budism și taoism, această practică milenară ne reconectează la toate părțile corpului nostru, ne ajută să devenim conștienți de sentimentele noastre și de circulația energiei sexuale. Tantra este recomandată în special pentru persoanele care suferă de libidou scăzut (frecvent la femei după menopauză), disfuncție erectilă, ejaculare prematură sau dificultăți în atingerea orgasmului.

Masajul Tantra este un masaj senzual (din moment ce ne trezește simțurile și dorința erotică), dar nu un masaj sexual (nu are legătură cu masturbarea). Datorită masajului Tantra, blocajele energetice dispar iar sexualitatea este relaxată și redevine, din nou, naturală. Masajul Tantra trezește dorința erotică și deschide calea spre o sexualitate liniștitoare În legătură cu învățăturile despre sexualitatea tantrică, masajul Tantra constituie un schimb de iubire, un amestec subtil de dezvoltare personală și spirituală. Pentru persoanele care doresc să-și dinamizeze viața sexuală, să iasă dintr-o sexualitate nereușită, să-și trezească senzualitatea și să-și exacerbeze simțurile, acest masaj permite și promovează auto-abandonarea și deschide astfel ușile plăcerii. Masajul Tantra este o modalitate de elevare a sexualității, de a-i da un înțeles și apoi permite oamenilor să extindă acest act de elevare la întregul corp. Multe persoane sau cupluri resimt sexualitatea lor ca o obligație, o datorie, un timp care nu este întotdeauna asociat cu plăcerea.

Masajul, în general, permite o investigare proprie a corpului, făcută din interior, prin intermediul senzațiilor provocate de atingere și prin trezirea uneori a anumitor părți ale corpului care în mod normal nu este percepută. Masajul Tantra realizat de profesioniștii Tao Erotic Massage Bucharest La un salon profesionist de masaj Tantra, sesiunea de masaj are loc într-o atmosferă relaxantă. Se pot utiliza uleiuri esențiale cum ar fi lemn de santal sau ylang-ylang (parfumuri afrodisiace tradiționale). Mișcările efectuate de maseuza specializată în arta masajului Tantra vizează armonizarea energiilor, reconectarea minții și a corpului și eliminarea blocajelor, în special blocajele sexuale. În timpul sesiunii de masaj Tantra, maseuza va ghida receptorul, pas cu pas, pentru ca persoana să învețe să-și asculte corpul, să fie mai atentă la plăcerea și dorințele sale. Blocajele sexuale sunt eliminate și energia sexuală este trezită. Masajul Tantra trezește dorința sexuală.

Previous Microsoft și Grupul BMW lansează Open Manufacturing Platform Companiile colaborează într-o nouă inițiativă de stimulare a dezvoltării soluțiilor industriale deschise IoT și contribuie la dezvoltarea unei comunități pentru a construi viitoare soluții Industry 4.0
Next Panasonic LUMIX G90 cu stabilizator dual de imagine pe 5 axe de generația a doua și tehnologie video 4K