Top accesorii sport pentru 2018


Acum ca suntem in noul an si asteptam cu nerbadare venirea primaverii, probabil cu totii ne dorim o viata mai echilibrata cu mai mult sport dar si noi accesorii sport care sa ne fie de folos. Ei bine, la Magline gasesti o gama variata de diferite accesorii sport care vin in ajutorul tau pentru a avea o viata mai echilibrata si plina de miscare. Hai sa vedem de ce accesorii ai nevoie in acest an pentru o viata mai interesanta plina de miscare.

Borseta

Un accesoriu extrem de util este o borseta pentru brau, atunci cand alergi si nu ai unde sa iti pui telefonul aceasta este perfecta pentru asa ceva. Iti vei putea asculta muzica preferata foarte simplu fara sa te mai complici sa iti pui telefonul in buzunar si sa risti sa iti cada. Iar pe langa asta ai spatiu pentru chei si bani. Borseta este prevazuta cu o husa prin care iti poti folosi touch screen-ul de la telefon in cazul in care trebuie sa raspunzi la telefon sau sa iti schimbi melodia fara sa mai scoti telefonul din borseta. Dupa cum vezi aceasta borseta este un accesoriu perfect pentru atunci cand faci sport, probabil acum te gandesti ce ai facut pana acum fara acest super accesoriu.

Smart ciclometru

Probabil ca nu ai auzit de un astfel de accesoriu pana acum, ei bine un smart ciclometru asa cum sugereaza si numele este un accesoriu pentru bicicleta ta. Acest gadget inovator te ajuta sa profiti de experienta ta atunci cand mergi cu bicicleta, astfel incat iti vei putea atinge mai usor obiectivele de fitness. Printre functiile acestui gadget se numara: cadenta, viteza, contorizarea caloriilor, target, Bluetooth 4.0, lanterna, GPS etc. In plus ai control bluetooth si wireless (pana in 10m). De asemenea include 3 proiectoare cu LED-uri pentru siguranta calatoriei.

Acestea sunt doar doua accesorii prezentate, dar sunt extrem de eficiente si practice, te vor ajuta foarte mult atunci cand faci sport sau mergi cu bicicleta. Descopera si tu acum o varietate de accesorii si gadgeturi smart pentru sport si nu numai, la Magline. Aici ai sansa sa descoperi tehnologie de ultima generatie!

Previous De ce e videochatul un job revoluționar?
Next Sa vorbim deschis despre mobila moderna!