Te-ai decis sa cumperi un coltar pentru living: cum te prezinti in magazin


            Livingul are nevoie de o schimbare, nu-i asa? Vechea canapea are aproape 15 ani si inca nu a fost miscata din acel loc. Copiii au crescut cu ea, iar tie ti-a fost companie in fiecare dimineata in timp ce savurai cafeaua. Se mentine bine dupa atatia ani, nu are defectiuni, ci doar semne de uzura. Insa modelul nu mai este la moda. Esti convins ca daca o vei inlocui cu una noua aspectul incaperii se va schimba radical. Dar inainte de a porni in goana dupa coltare de living trebuie sa stii ca nu vei putea merge la shopping fara sa fii sigura de cateva aspecte importante.

Pornind de la faptul ca exista o varietate extraordinar de mare in magazinele fizice, dar si mai mare in cele online, iti va fi foarte greu sa alegi una daca nu vei stabili cateva criterii clare. De pilda, nu poti porni in cautarea unui coltar de living daca nu vei stii exact care sunt dimensiunile care iti permit asezarea unui coltar in incapere. Tine cont de spatiul care iti ramane in jurul coltarului. Oricat de important ar fi acest obiect in living nu trebuie sa acapareze tot spatiul. Gandeste-te la toate activitatile pe care le realizai inainte daca acestea le vei putea face cu noul coltar.

De varietatea nuantelor de culori nici nu incape indoiala. Daca ai o viziune asupra spatiului, alege doua, trei variante de culori pentru noul coltar. Te va ajuta foarte mult in procesul de cumparare pentru ca le vei elimina pe cele care nu se incadreaza in criteriile tale.

Daca tot am discutat de moda, cu siguranta vei vrea un coltar modern care sa se potriveasca noilor trenduri si sa se incadreze in moda inca cativa ani de acum incolo. Inainte de a cauta in magazine poti cauta care sunt noile trenduri in materie de mobila si coltare. Totusi, toate aceste aspecte depind in mare masura si de limitele bugetului. Bugetul este un alt aspect important de luat in considerare. In cazul magazinelor online vei putea selecta filtrul de vizualizare al produselor in functie de buget, asa cum este si magazinul Mobila Ghencea in care gasesti coltare pentru livingul tau.

Previous Sursa sigura de anvelope all season
Next Tu stii care sunt inamicii ceasului tau de mana?