Sursa sigura de anvelope all season


Ratiunile economice ne ajuta sa fim atenti cu resursele noastre financiare si in acest mod sa ne asiguram conditii decente de trai. Omul modern nu mai accepta jumatati de masura, ci cauta solutii sa reduca facturile, investitiile si necesitatile la jumatate. Cu sumele economisite ii place sa-si duca familia in vacante, sa iasa in oras cu prietenii intr-un local bun, sa-si cumoere produse bune si elegante.

Masina a devenit un bun la fel de obisnuit ca poseta. Nu ne mai putem deplasa nici la cumparaturi fara ea, fiindca ne aflam intr-o competitie contra-cronometru cu timpul. Asa, s-a trecut de la alimentarea autoturismelor cu benzina si motorina la cea mult mai economica, pe gaz.

Acum o alta moda s-a lansat in lumea masinilor, proprietarii fiind foarte multumiti de economiile realizate: anvelope all season .

Aceste produse eficiente scutesc omul modern de multe drumuri in magazinele de anvelope si la centrele unde se asigura montajul, dar si catre locurile unde sa-si depoziteze cauciucurile nefolosite. Banii dati pe doua seturi diferite de anvelope se aduna la cei dati pe cursele pentru rezolvarea tuturor problemelor si pe manopera, iar diferentele sunt uriase. Cauciucurile potrivite oricarui anotimp si zone de trafic sunt functionale si reduc considerabil eforturile posesorilor de masini.

Auto-Soft este magazinul care ne pune pe roate cu multa empatie, profesionalism si mai ales cel mai ieftin din toata Romania. Un set omniutilizabil costa mai putin decat cele doua seturi obligatorii si in cazul in care nu dispuneti de toti banii, distribuitorii accepta plata in 5 rate fara dobanda. Va imaginati ce facilitate vi se ofera? Cauciucuri permanente de cea mai buna calitate, achitate in rate sa nu simtiti costul lor, care este si redus in acesta perioada. Simultan cu acesta oportunitate merita sa mentionam si urmatoarele avantaje:

-termenul de garantie foarte mare, comparativ cu alte surse de anvelope all season, aspect care demonstreaza calitatea acestora

-la comanda a 4 anvelope, transportul este gratuit la adresa indicata de comparator

-dupa plasarea comenzii esti sunat sa fii tinut la curent cu procesarea ei

-exista filtru sigur de selectare a dimensiunilor, dar si ghid de utilizare pentru fiecare produs in parte

-in cazul in care te-ai razgandit, ti se respecta dreptul de retur in 14 zile si primesti banii inapoi. Evident ca nu ai motive de nemultumire fiindca vei descoperi singur avantajele si vei deveni dependent de aceste produse, dar in cazul in care ai gresit ceva, produsele se pot returna, lucru care nu ar fi posibil intr-un magazin fizic.

 

 

Previous Prisync ajuta retailerii online sa fie competitivi urmarind preturile la mii de produse online
Next Te-ai decis sa cumperi un coltar pentru living: cum te prezinti in magazin