Spuneti “da” toaletelor inteligente!


Spuneti “da” toaletelor inteligente!

Baia este unul din cele mai importante locuri dintr-o locuinta si nu numai. Nu exista nicio companie, institutie sau magazin mare care sa nu aiba o baie. Desigur, toaleta este  vitala pentru viata noastra de zi cu zi. Societatea a evoluat in ultimi ani, iar toaletele au evoluat odata cu ea. Printre primii care au avut toalete, au fost romanii. Desigur, acestea erau comune si reprezentau un loc de socializare excelent, de a discuta probleme politice si de barfa. In timp insa, oamenii au simtit din ce in ce mai mult nevoia de a avea intimitate, iar toaletele au capatat denumirea de “private”. Evolutia acestor locuri absolut necesare omului, cum spuneam, a fost imensa. In ziua de azi, baile noastre sunt din ce in ce mai sofisticate, chiar si cand vorbim despre simple capace toaleta.

Indiferent daca va remodelati baia sau va ganditi doar la o toaleta noua, toaletele inteligente merita aruncate in considerare. Iar un capac toaleta senzor este un must al unei case moderne. Nu numai ca sunt cool si supertech, ci va fac viata un pic mai usoara. Desi exista multe tipuri de capace de toaleta inteligente, majoritatea au in comun anumite caracteristici de baza.

Fiecare capac de toaleta are un senzor care activeaza mecanismul de asezare a foliei de protectie pe suprafata acestuia. Nu trebuie sa atingeti nimic. Avantajul de a avea un senzor, in loc de face totul manual, este ca germenii nu vor fi transferati de la capac la maini si apoi la urmatoarea persoana care foloseste baia. De aceea, acest tip de capac toaleta inteligent este ideal pentru companii, institutii si alte locuri unde exista un trafic mare de persoane. In special, tinand cont de pandemia actuala, astfel de dispozitive sunt o alegerea mai mult decat responsabila. Pentru ca ne ferim sa punem mana pe orice suprafata ce ar putea sa fi fost atinsa de altcineva, dispozitivele pe senzori se pare ca sunt cea mai buna optiune.

Cum functioneaza senzorii?

Senzorii reactioneaza la schimbarea conditiilor fizice, modificandu-si proprietatile electrice. Astfel, majoritatea senzorilor artificiali se bazeaza pe sisteme electronice pentru a capta, analiza si transmite informatii despre mediu. Aceste sisteme electronice se bazeaza pe aceleasi principii ca si circuitele electrice pentru a functiona, astfel incat capacitatea de a controla fluxul de energie electrica este foarte importanta. Simplu, un senzor transforma stimuli precum caldura, lumina, sunetul si miscarea in semnale electrice. Aceste semnale sunt transmise printr-o interfata care le transforma intr-un cod binar si le transmite unui computer care urmeaza sa fie procesat. Cam asa fucntioneaza si capacele de toaleta pe senzori.

Capacele de toaleta inteligente variaza ca pret, in functie de caracteristici si de producator. Cele mai bune produse din gama capacelor de toaleta inteligente le puteti gasi la magazinul online Sanito. Magazinul este unul din cei mai importanti furnizori de astfel de capace de toaleta inteligente, dar si alte produse destinate igienei personale sau a suprafetelor si cladirilor. De peste 14 ani, magazinul online Sanito.ro colaboreaza cu cateva mii de firme, intitutii si companii din Romania si fiecare client a fost, de fiecare data, multumit. Comenzile se fac online, iar produsele ajung oriunde in tara, in cel mai scurt timp.

Previous Covoare de la cei mai buni furnizori!
Next Capace toalete simple sau cu folie de unica folosinta de la Sanito.ro!