Servicii Funerare Brasov, alaturi de tine la inmormantarea celui drag


blog

Fiind comunitatea mai mica, la tara auzi adesea spunandu-se la sfarsitul unei inmormantari:

“-Ce inmormantare boiereasca a avut. Cinste cui s-a ocupat de organizare!”

In afara celor foarte apropiati, trebuie sa va spun ca participantii la orice ceremonie vin acolo cu ochi critici si nu iarta nimic. La  nunta sau la botez sunt analizate atent toate aspectele: tinutele protagonistilor, aranjarea salii pentru ceremonie, meniul, muzica.

Acelasi lucru se intampla si in cazul inmormantarilor, de aceea cheama alaturi de tine ajutoare de nadejde: pe angajatii firmei de Servicii Funerare Brasov, condusi de Starliciu Alexandru!

Oamenii participanti la inmormantare sunt extrem de atenti la urmatoarele detalii:

1. Aspectul mortului in sicriu. Desi este acoperit cu voalul acela transparent, specific mortilor, un ochi critic observa chipul, parul, hainele cu care este imbracat, machiajul fetei.

Toate vor fi fara cusur, cand alaturi de voi, la organizarea inhumarii, se afla profesionistii prezentati mai sus, care au experienta si priceperea necesara de a gestiona o ceremonie atat de complexa.

La tara, curiozitatea participantilor merge pana acolo, incat se ridica voalul de pe mort si se verifica daca pantofii si hainele sunt noi!

Evident ca lumea nu trebuie sa se poarte asa, dar nu putem opri curiozitatea critica a celor care vin sa il conduca pe decedat pe ultimul sau drum.

2. Calitatea sicriului si a capacului, a accesoriilor care se pun in sicriu, aspectul crucii si modul in care este inscriptionata.

Toate trebuie sa arate perfect si sa fie de cea mai buna calitate.

Firma prezentata de mine mai sus are in stoc tot ceea ce este necesar pentru pregatirea mortului si ingroparea acestuia. Imaginati-va cat de greu ar fi, sa alergati dupa sicriu, dupa cruce, sa mergeti cu ele pe masina si sa le duceti la morga, acasa sau la spital, acolo unde este nevoie de ele!

3. Masina care il duce la cimitir. Multimea analizeaza daca este masina speciala sau una improvizata, daca scoate fum, paraie cand porneste sau cand este bagata in viteza sau este in perfecta stare de functionare.

Comentariile negative sunt evitate numai daca alegeti o firma de pompe funebre din baza de date a dispeceratului funerar national 07Funerare.

Firmele care sunt admise in baza de date a acestui Call-Center funerar national trebuie sa ofere servicii de calitate premium, sa lucreze non-stop si sa aiba sali proprii de pregatire a decedatului, dar si pentru organizarea parastaselor si o flota funerara capabila sa asigure transport funerar elegant si autorizat.

Masina care efectueaza transportul funerar trebuie sa straluceasca de curatenie.

4.Componenta cosurilor aduse la biserica in ziua inmormantarii, a pachetelelor cu mancare impartite participantilor la ceremonie si meniul de la parastas, dar si aspectul salii in care se organizeaza masa de pomenire si calitatea servirii.

In concluzie, doresti ca nimeni sa nu aiba nimic de comentat despre inmormantarea celui drag? Apeleaza cu incredere la firma prezentata de mine mai sus si nimeni nu va avea ceva de criticat sau de comentat!

In afara tuturor acestor aspecte care se vad, organizate de angajatii firmei, sunt si multe care nu se vad, cum ar fi scoaterea certificatului de deces si a adeverintei de inhumare, programarea slujbei, imbalsamarea de calitate.

Previous Covoarele de calitate pot imbunatati legatura cu animalul de companie
Next Adevarul despre sapun