Scapă de dăunători cu Pest Repeller


blog

Odată cu venirea sezonului rece, viețuitoarele încep să aibă noi griji și noi probleme de rezolvat.  Ca de pildă, furnicile să-și pună cap la cap toate proviziile pentru iarnă, urșii să se pregătească de perioada de hibernare, rândunelele să circule spre țările calde, greierul să cerșească un grăunte de la furnică și rozătoarele să-și caute noi adăposturi călduroase și primitoare. Și ce alt loc mai bun de a petrece o iarnă friguroasă dacă nu gospodăriile oamenilor? Nu numai că sunt foarte comode, dar sunt și pline de provizii „ronțăibile” care să-i ajute să treacă cu bine peste sezonul rece.

Așadar, rozătoarele își iau toată familia și pornesc în căutarea unei gospodării calde și primitoare, perfecte pentru a-și adăposti noii pui. Și dacă se întâmplă ca această gospodărie să fie a ta, atunci lucrurile încep să se complice!

Primele semne pe care le dau acești dăunători, deosebit de liniștiți de altfel, sunt daunele lăsate în urmă. Pentru că specia lor are incisivii foarte dezvoltați, simt nevoia permanentă de a roade câte ceva așa că, vor distruge tot ce le iese în cale.

Următorul semn pe care îl vei observa, sunt mirosurile neplăcute pe care aceștia le au. Fie că se adăpostesc în beciul tău, fie că se adăpostesc în cămară, nu au cum să treacă neobservați.

Și cum poți scăpa de acești dăunători care distrug tot ce le iese în cale, și pe deasupra, mai și transmit o grămadă de boli?

Leptospiroza este una dintre cele mai întâlnite infecții cauzate de șobolani. Simptomele inițiale se aseamănă cu simptomele gripei și apar după o perioadă de incubație de 21 de zile. Dacă nu este descoperită și tratată din timp, aceasta poate produce afecțiuni destul de severe precum: meningita, hepatita sau insuficiența renală.

Ciuma este altă boală ce poate fi transmisă de aceste rozătoare „inofensive”.  Aceasta este cunoscută pentru milioanele de victime pe care le-a produs în Evul Mediu. Boala poate fi purtată atât de oameni cât și de animale și poate fi de 4 tipuri.  Ciuma bubonică, ciuma epticemică, ciuma pulmonară sau ciuma abortivă. Fiecare cu complicațiile ei ce poate duce la probleme destul de severe dacă nu este tratată la timp.

Tularemia este o boală infecțioasă rară și poate afecta destul de mult rozătoarele. Oamenii pot lua această boală prin contactul cu rozătoarele și principalul simptom este febra foarte ridicată, ce poate ajunge și până la 40 de grade Celsius.

Așadar, aceste mici viețuitoare ce par la început inofensive, nu sunt chiar așa. Pe lângă faptul că-ți distrug toate proziviile adunate de tine în cămară, pot să fie și transmițătoare de boli serioase și grave.

Cel mai bine ar fi să iei măsuri de precauție și să te protejezi din timp cu dispozitive Pest Repeller. Acestea funcționează pe bază de ultrasunete și au scopul de a ține toți dăunătorii departe de gospodăria ta. Aria de acțiune este destul de mare, iar rezultatele sunt garantate. Este mult mai eficient să folosești un astfel de aparat, decât tot felul de metode trediționale sau chiar otrăvuri.

aparat pest repeller

Aparat anti soareci sobolani insecte cu ultrasunete

 

Cu un aparat ca Pest Repeller, vei avea parte de un sezon rece liniștit, fără prea multe surprize neplăcute!

Previous Fotografia Selfie si aparitia acesteia
Next O rochie potrivita pentru oricine