Salteaua pe care dormi este foarte importanta


Experienta m-a invatat ca salteaua pe care dormim este mai mult decat importanta. Aceasta suprafata ne permite sa dormim linistiti in fiecare noapte, iar spatele sa fie relaxat. Eu mi-am cumparat salteaua de pe magazinul saltele-online.ro care este specializat in comercializarea produselor de dormit. De pe acest site am cumparat modelul de saltea memory super ortopedica.

Aceasta este realizata dintr-o plasa de arcuri bitronconice de tip HERCULE, cu diametrul de 72 mm, din sarma otel-carbon cu grosimea de 2,2 mm.

Sarma otel-carbon este realizata prin tratare termica la curent de inalta frecventa pentru a-i conferi o rezistenta  indelungata si elasticitate.

Randurile de arcuri sunt legate intre ele cu sarma elicoidala de 1,4 mm pentru a avea o buna rezistenta la miscari si pentru a crea o rigidizare a saltelei.

Perimetral pe marginea plasei de arc se pune o margine antilasare din spuma poliuretanica de inalta densitate SISTEM BOX.

Peste plasa de arcuri se aseaza (pe ambele fete) 2 straturi de plasa thermofelt cu densitatea de 1000 g/mp apoi un strat de placa poliuretanica cu densitatea de 28 kg/mc si o grosime de 2 cm, pentru a crea o zona de suport eficienta.

Peste acest strat este asezata o placa de Memory Foam cu densitatea de 50 kg/mc si grosimea de 4cm. Astfel confortul este asigurat de cei 4 cm de Memory Foam, ce preia amprenta corpului si egalizeaza punctele de presiune, sustinand in mod natural coloana. Spuma viscoelastica fiind un material ce raspunde nu numai greutatii corpului, ci si caldurii emise de acesta. Fiind si termoreglabil totodata, va putea „amprenta” foarte eficient forma corpului, indiferent daca aveti obiceiul sa dormiti pe burta, pe spate sau pe lateral.

Aceasta saltea reprezinta o investitie importanta pe care am facut-o. Pot dormii linistit pentru multa vreme datorita saltelei.

Previous Afla lucruri noi despre steroizi
Next Achiziționează un HUAWEI P30 lite, P30 Pro sau P30 și beneficiezi de reparație gratuită a ecranului