Sa vorbim deschis despre mobila moderna!


Traim intr-o era a schimbarii, iar toate modificarile acestea sunt facute in scopul usurarii efortului omului si oferirii unui trai mai bun.

Imi amintesc de mobilierul din trecut. Culori monotone: zeci de nuante de maro, alb si gri. Mobila, din lemn masiv, greu de urnit din loc, iar cand se facea curatenie trebuia neaparat sa fie de fata ajutoare care sa mute colosul sa poata fi stranse covoarele si spalat parchetul.

Biblioteca din sufragerie era o vitrina cu zeci de geamuri pe care gospodina, casnica de cele mai multe ori, era nevoita sa le stearga mereu, iar in vitrina stateau trofeele: zeci de statuete, care si ele erau sterse.

Astazi, mandria gospodinei sta intr-un mobilier cat mai usor, modern si functional, cumparat din magazinul mobilicasa.ro .

Economia de timp si de spatiu sunt atributele mobilierului scos la vanzare in acest minunat magazin. Bibliotecile se muta de pe orizontala pe verticala, iar aspectul lor este futurist. Dulapurile de culori placute sunt simple si fixate in perete. Nu este nevoie sa se lupte cineva sa le mute de colo colo sa fie curatat locul de sub ele. Fiind bine securizate de perete, ele economisesc spatiul locuintei si ajuta gospodinele, care nu mai sunt nevoite sa stearga praful foarte des, sa stearga geamuri sau sa stranga covoare de sub ele. Biblioteca Jolly sau mobila Living Star par de domeniul stiintifico-fantastic, de o eleganta simplificata pana la esentializarea functionalitatii reprezinta mandria oricarei locuinte.

Bucatariile in culori vesele: rosu, ciclam, verde in combinatie cu alb inspira gospodinele si le determina sa petreaca mult timp in acest spatiu.

Noua tendinta a anului 2018 in materie de cromatica a mobilei o reprezinta verdele salvie. Locuinta imita natura stiut fiind cat de benefica este comuniunea om-natura.

Evident ca discutam despre cele mai placute nuante de verde, nu despre verdele acela inchis, depersonalizat al salilor de clasa din trecut.

Previous Top accesorii sport pentru 2018
Next Ceasmania.ro – Ceasuri de lux Montblanc