Protectie mai buna pentru baie si bucatarie


blog

In cazul oricarei bucatarii sau bai alegem pentru podele gresie si pentru o parte din pereti faiata. Acestea s-au dovedit a fi mult mai bune pentru astfel de zone, in care exista umiditate si temperaturi mai mari. Pe de alta parte, in cazul unei bai aceasta par sa arate mult mai bine.

Atunci cand ne decidem sa facem o noua casa sau sa redecoram o casa trebuie sa ne decidem asupra mai multor aspecte. In primul rand modelul ales, marimea, culoarea si multe altele. Este drept ca dupa un timp, unii dintre noi, ajungem sa ne plictisim de acelasi design si vrem ceva diferit.

Schimbarea gresiei si a faiantei nu este insa o sarcina usoara si asta nu numai in sensul ca ne poate lua mult timp dar trebuie sa mutam mobila si sa dezactivam si alte sisteme. In schimb, o solutie mult mai buna este sa alegem autocolant faianta din magazinul Folina.ro. Poate fi gasit in numeroase modele, la role de diverse dimensiuni.

Multe persoane s-ar gandi ca umiditatea si temperaturile crescute sunt dusmani naturali ai acestor sisteme insa trebuie sa stiti ca aici este vorba despre modele de autocolant special concepute sa reziste la astfel de conditii. De asemenea, curatarea lor este foarte usor de realizat. Fiind lavabile, acestea se pot curata foarte usor, prin simpla stergere cu o laveta.

Un mare avantaj al montarii de autocolant este deranjul minim. Nu trebuie sa demontam nimic, sa oprim gaze sau curent, sa folosim in plus alte materiale sau sisteme, sa lasam sa se intareasca, ca in cazul adezivului pentru gresie sau alte sarcini de durata si dificile. Pur si simplu lipim autocolantul in zona dorita si il presam cu o racleta pentru a adera cat mai bine la suprafata. Este bine de tinut minte ca suprafata trebuie sa fie curata si uscata.

Pentru extraprotectie a marginilor, cei de la Folina ne recomanda izolarea acestora cu silicon sau baghere decorative.

Previous Cum dai timpul inapoi cu un stick de memorie
Next HUAWEI P40 Series: un nou început în fotografia și videografia cu telefonul mobil