Pentru o infuzie de optimism, bratari de piele!


Desi nu toti sunt dispusi sa recunoasca acest lucru, vestimentatia si accesoriile au un rol foarte important cand vine vorba de confortul nostru personal – nu-ti trebuie neaparat vreun doctorat in psihologie ca sa-ti dai seama de asta. De multe ori, un „mic detaliu” ne poate transforma o zi banala si plicticoasa intr-una in care sa ne simtim extraordinar de bine. Daca aveti nevoie de o infuzie de optimism, o puteti obtine, printre altele, si cu ajutorul unor bratari de piele . Sau, daca doriti sa-i faceti cuiva o bucurie, puteti sa-i faceti cadou una! De ce tocmai o bratara de piele? Pentru ca pielea, fiind un material natural, poate transmite energii pozitive – iar cand cadoul pe care il faceti este insotit de ganduri frumoase, acest lucru se va simti! De fapt, nu numai cei care primesc astfel de cadouri se vor simti bine, ci si voi, cei care le daruiti!

O fata care vrea sa-i faca o surpriza placuta iubitului ei poate accesa pe website-ul magazinului E-Bratari.ro pagina cu bratari barbati. Ei da, bratarile sunt niste bijuterii potrivite chiar si pentru „sexul tare” – bratari au purtat eroii lui Homer de pe vremea Razboiului Troiei, bratari au purtat celtii si vikingii… Iar acum, o lume intreaga incearca sa redescopere mosteniriea culturala a Antichitatii si Evului Mediu! La randul lor, „urmasii lui Adam” care vor sa le dovedeasca iubitelor lor cat tin la ele (si altfel decat prin vorbe!), pot sa acceseze – pe website-ul magazinului on-line mai sus pomenit – pagina cu bratari dama. Nu se poate ca, vazand ce bratari frumoase sunt acolo, sa nu fie tentati sa le cumpere macar una iubitelor (sau sotiilor) lor! Vor gasi acolo bratari cu mesaj – care este fie explicit (si atentie, poate fi personalizat), fie implicit. De exemplu, o bratara cu o inimioara spune mai multe decat obisnuitul „te iubesc”! La fel si o bratara cu blazon…

 

Mai pot gasi acolo bratari pentru rockerite, bratari cu tematica marina, bratari-martisor si bratari cu elemente de argint. Aveti de unde alege ! Si chiar merita – pentru ca toate produsele oferite de E-Bratari.ro sunt hand-made, iar cei care le-au creat au pus suflet in ele!

Previous Fii si tu o profesionista in make-up
Next Beneficiile activitatilor de team build outdoor