Cei mai frumoși pantofi cu toc!


Ce iubesc femeile? Pisicile, bărbații, hainele, bijuteriile, cosmeticele, florile și… pantofii! În special cei cu toc! Orice femeie trebuie să aibă în colecție măcar o pereche de pantofi cu toc. De ce? Pentru că tocurile ne fac să ne simțim mai frumoase, mai apreciate, ne oferă mai multă încredere în forțele proprii și, să nu uităm, ne fac picioarele să arate mai frumos!

Am încercat să strâng în acest articol câteva perechi de pantofi cu toc elegant care mie mi-au plăcut foarte mult și pe care ar trebui să-i aibă în colecție orice doamnă care se respectă, mai ales acum când sezonul nunților este în toi!

Pantofii cu toc Hari Pink

Pantofii cu toc Hari PinkDin prima clipă în care am văzut această pereche de pantofi am putut spune un singur lucru: sunt superbi!

Culoarea e de-a dreptul minunată, un roz foarte pal astfel încât să nu ducă spre rozul bombon sau „rozul de pițipoance”. Materialul, pielea întoarsă îi accentuează și mai mult nota de eleganță și îi fac perfecți pentru o nuntă sau un eveniment important.

Iar acum să trecem la piesa de rezistență: tocul! În ultima vreme au fost la modă tocurile cu astfel de accesorii, pentru că le fac pe doamne să iasă mai mult în evidență și acordă un plus de eleganță ținutei. Acești pantofi pot merge foarte bine la o rochie lungă de seară, roz, crem sau chiar albă sau la o rochie scurtă. Dar nu numai! Se potrivesc și cu o ținută elegantă, un pantalon la dungă plus o cămașă!

Pantofii cu toc Doritos Black

Pantofii cu toc Doritos BlackÎntr-un astfel de top, trebuiau să apară și acești pantofi, binecunoscuții stiletto!

Abia de câțiva ani sunt în vogă acești pantofi la noi, pentru că înainte erau mai bine văzute tocurile clasice.

Pantofii stiletto sunt finuți și extraordinar de frumoși. Fac piciorul să pară mai subțire și îi acordă o notă de eleganță mai specială.

Un model ca acesta din poze poate fi mai greu asortat la o rochie de seară, pentru că nu sunt chiar atât de eleganți. În schimb, se potrivesc foarte bine cu o ținută mai office, cu un costum sau o fustă elegantă.

Pantofi cu toc Alux Wine

Pantofi cu toc Alux WineAm ales această pereche de pantofi, în primul rând pentru culoare specială și deosebit de frumoasă. După cum sugerează și denumirea, au o culoare wine, a vinului roșu.

Acești pantofi nu au tocul chiar atât de mare și spre deosebire de celelalte două perechi sunt mult mai comozi. Dacă plănuiești să stai toată noaptea în picioare la nuntă, atunci o astfel de pereche te poate salva.

Doar pentru că au tocul mic, asta nu înseamnă neapărat că sunt doar pentru femeile mai în vârstă. Nu toate femeile se simt comode purtând tocuri extra mari, iar o astfel de pereche e creată special pentru ele!

Pantofii cu toc Flora Beige

Pantofii cu toc Flora BeigeSimpli și frumoși! Două cuvinte care descriu perfect această pereche de pantofi.

Sunt foarte frumoși și pot fi asortați atât la o rochie de nuntă cât și la o ținută mai lejeră, la o fustă cu cămașă albă sau chiar blugi cu cămașă albă.

Important este să te simți bine în ei!

Previous Lemnul - cel mai bun combustibil
Next Tot ce trebuie sa stiti despre suplimentele sportive