Netezeste viitorul copilului tau


Ca parinti, facem tot ceea ce este posibil pentru a le asigura copiilor un viitor cat mai sigur. Insa, la un moment dat, acestia vor creste si va fi nevoie sa se descurce singuri. Vor folosi in viata tot ceea ce au invatat si cu cat vor cunoaste mai multe lucruri, cu atat le va fi mai usor sa se descurce. Printre cele mai utile lucruri pe care copiii trebuie sa le invete, inca de la varste fragede, limbi straine. Cu cat vor sti mai multe, cu atat sansa lor de reusita in viata va fi una mai mare. Printre limbile pe care ar trebuie sa le invete este, cu siguranta, limba engleza.

Este o limba de circulatie internationala, limba oficiala a multor institutii precum NATO, ONU etc. Toate conferintele internationale, galele de film sau premiile muzicale, jocurile olimpice, campionatele mondiale de fotbal sunt prezentate obligatoriu in limba engleza. Multe job-uri importante au, ca cerinta principala, cunoasterea la nivel avansat a limbii engleze. Pentru acest lucru este indicat ca inca de pe bancile scolii generale sa le fie predata copiilor limba lui Shakespeare.   Printre materialele didactice cele mai folosite pentru invatarea limbii engleze sunt, desigur, cartile de specialitate. De exemplu, la librariadelfin.ro puteti gasi carti ce prezinta fiecare cate un curs limba engleza Fairyland. Ce contine un asemenea curs sau manual?

Cam fiecare carte de la Fairyland dezvolta cele patru abilitati: listening, speaking, writing si reading prin intermediul unor activitati interactive cum ar fi: povestiri, redarea unor dialoguri si situatii din viata reala, cantece, poezii rimate, lucru manual, jocuri etc. Manualele au si teste pentru a verifica abilitatile copiilor. Sunt create prietenos si cu ilustratii, facandu-le astfel foarte atractive pentru copii. Aceste manuale pot fi folosite acasa, dar cu precadere in scoli. Profesorii de limba engleza ar trebui sa ia in considerare oricare dintre aceste manuale pentru a lucra din ele la clasa. Copiii isi vor arata un interes foarte mare fata de astfel de lucrari si vor invata mai cu spor limba engleza

Asadar achizitioneaza-i copilului un asemenea manual sau propune profesorului sa lucreze la clasa impreuna cu restul elevilor pentru ca doar cu lucrari de calitate se va ajunge la progres.

Previous Ce ai putea face pentru a avea parte de o inmormantare eficienta?
Next Haine de iarna pentru toate gusturile!