Moș Crăciun vine la copiii cuminți!


blog

Cine nu și-ar fi dorit să rămână veșnic copil? Cine nu și-ar fi dorit să rămână veșnic tânăr? Trecerile de la copil la adolescent și de la adolescent la adult sunt probabil cele mai dificile din viața noastră. Uneori se întâmplă atât de brusc că nici nu apucăm să realizăm, alteori negăm și preferăm să ne considerăm copii pentru totdeauna. Oricum vom fi mereu copii, undeva acolo, în adâncul sufletului nostru, va exista pretutindeni o fărâmă de copilărie.

Ca părinți, ca profesori și cadre didactice, trebuie să fim mereu atenți să nu le distrugem copiilor visele și credințele pe care s-a clădit întreaga lor personalitate de până acum. Orice cuvânt sau frază spusă greșit poate produce foarte multe schimbări în mintea unui copil, de aceea trebuie să fim mereu atenți la ce spunem și cum spunem, în special când suntem în preajma celor mici.

După cum spuneam, lumea lor este clădită pe vise, pe speranțe, pe dorințe, pe imaginație. De mici, încă din primii ani de grădiniță ni se spune de existența lui Moș Crăciun. Chiar dacă prima dată probabil am părut speriați de acest personaj „misterios”, când am aflat că acesta ne aduce daruri și ne face iarna mai frumoasă, am început să privim și noi altfel lucrurile.

Dacă prima dată Moș Crăciun era ceva necunoscut, de care probabil ne era și frică, mai târziu am aflat că acesta vine la copiii cuminți, la copiii care tot anul fac fapte bune și le aduce cadouri cu care să se mândrească!

Acesta poate fi un motiv destul de bun pentru ca micuțul tău să fie cuminte tot anul! Adu-i mereu aminte de Moșu și va dori mai mult să fie cuminte și să facă fapte bune.

Când vin sărbătorile de iarnă, părinții încep și ei deja să se streseze, pentru că mulți lasă acest aspect pe ultima sută de metri și nu mai au niciun moș la care să apeleze!

Ce te faci în astfel de momente? Încerci să nu te agiți prea mult și cauți un Mos Craciun de inchiriat! De ce să alegi un Moș profesionist și nu unul amator? Motivele sunt simple!

În primul rând, moșul profesionist are un costum mult mai frumos și original decât Moșii amatori. În al doilea rând, este și mult mai talentat și astfel copilul tău va prinde și mai mare drag de el și se va lăsa cu totul absorbit în lumea magică a acestuia. Și nu în ultimul rând, un Moș bun face ca tu să ai un Crăciun perfect! Copilul tău va fi foarte fericit că a avut ocazia să îl întâlnească pe Moș Crăciun „în persoană” și va fi foarte mândru că a făcut fapte bune și a fost cuminte!

inchirieaza-mos-craciunDacă ai nevoie de un Moș Crăciun de închiriat, atunci ar trebui să apelezi la echipa Petreceri Magice! Aceștia îți pun la dispoziție animatori talentați, cărora le place foarte mult ceea ce fac și care vor face ca cei mici să se simtă în largul lor!

Previous Finantele Bitcoin
Next Cum sa ajungi model de videochat de top