Monero o noua platforma, o noua perspectiva


Monero o noua platforma, o noua perspectiva

Monero este un sistem monetar securizat, privat si definit fata de celelalte pe care le cunoasteti. Monero foloseste un tip special de criptografie pentru a se asigura ca toate tranzactiile sale raman 100% nealiniate neputand sa fie modificate de nimic.

Intr-o lume din ce in ce mai transparenta ai apatica, veti puteti vedea de ce un lucru precum Monero poate deveni atat de dorit de toata populatia. In acest ghid, vom vedea care este conceptul din spatele Monero si vom observa care sunt caracteristicile care il fac atat de special ca program. Potrivit site-ului Monero: Monero este un sistem monetar sigur, privat si netraditional. Monero foloseste un tip special de criptografie pentru a se asigura ca toate tranzactiile sale raman 100% nealiniate si care nu pot fi identificate. Intr-o lume din ce in ce mai transparenta, puteti vedea de ce ceva de genul Monero poate deveni atat de dorit. In acest ghid, vom vedea mecanica din spatele Monero si vom vedea ceea ce o face atat de speciala.

Originile lui Monero

Inapoi in iulie 2012, a fost lansata Bytecoin, prima implementare a vietii reale a CryptoNote. CryptoNote este protocolul de aplicatie care alimenteaza diferitele valute descentralizate. In timp ce este similar cu aplicatia originala bitcoin in multe aspecte, exista o multime de zone in care cele doua difera una de cealalta.

Monero o noua platforma, o noua perspectiva

In timp ce bytecoin-ul a avansat, oamenii au observat ca au avut loc multe schimbari si ca 80% dintre monede au fost deja publicate. Deci, s-a decis ca bytecoin va fi un mediu bun, iar noile monede din noul lant vor fi numite Bitmonero, care a fost in cele din urma redenumit Monero, insemnand „moneda” .

In zilele de astazi, Monero este condus de un grup de 7 dezvoltatori, dintre care 5 au ales sa ramana anonimi, in timp ce doi au iesit deschizandu-se public in fata fiecaruia.

Care sunt cele mai importante caracteristici ale lui Monero?

Moneda va apartine

Aveti control complet asupra tranzactiilor dvs. Sunteti responsabil pentru banii pe care i-ati investit. Un pret Monero se va echilibra de la o zi la alta, dvs. putand investi fara frica in acest program. Identitatea dvs. va ramane privata, nimeni nu va putea sa vada pe ce  lucruri va veti da banii.

Se poate investi cu usurinta in aceasta moneda

O alta proprietate interesanta pe care o castiga, datorita intimitatii sale, este functionalitatea de care da dovada in functie de fiecare tranzactie pe care ati facut-o.

„Functionalitatea este reprezentata de interschimbabilitatea bunului sau a activului cu alte bunuri individuale sau active de acelasi tip”. Trebuie sa tineti minte cu sfintenie acest principiu pentru a avea succes pe Monero 

 

Previous Cea mai cautata fotografie de botez
Next De ce este necesara utilizarea unei huse pentru telefon?