Mituri despre videochat


Mituri despre videochat

Videochatul este o industrie care, in cele mai multe cazuri, se loveste de numeroase prejudecati. In momentul incare vrei sa faci un pas spre angajari videochat, o sa ai parte, probabil, de parerile negative ale celor din jur. In plus, te vei lovi de multe preconceptii si mituri. Acestea sunt, evident, false, insa, pentru cineva la inceput de drum, poate fi foarte greu sa descopere adevarul. Am pus cap la cap toate informatiile referitoare la videochat si am descoperit 3 mituri legate de videochat, mituri pe care astazi le vom dezbate.

Videochatul este ilegal”

Acest mit este unul dintre cele mai intalnite. Videochatul este, conform legilor din Romania, un job perfect legal. Desigur, asta nu inseamna ca nu exista studiouri care isi desfasoara activitatea in ilegalitate si care nu o sa va faca probleme. Aici este foarte important sa alegeti sa lucrati intr-un loc care ofera transparenta deplina, isi plateste taxele, foloseste soft-uri cu licenta si care da banii modelelor asa cum au stabilit in cadrul interviului. Daca vrei sa faci videochat in Bucuresti, Charm Studio este un exemplu excelent de corectitudine si seriozitate. Acolo nu va trebui niciodata sa iti faci griji ca legea nu este respectata.

Videochatul este prostitutie”

Acesta este unul dintre cele mai nocive mituri. Videochatul nu are nicio legatura cu prostitutia. Totul se petrece in fata unei camere, pe un site pe care se face streaming. Fiecare model lucreza singur, din incaperea proprie, data de studio. Ceea ce face modelul online este decizia sa. Poate oricand sa refuze cererile care nu i se par ok, sau poate sa negocieze astfel ca si ea si membrul sa fie multumiti. Atmosfera o creaza ea, subiecetele de discutie pot fi oricand schimbate. In plus, dezbracataul nu este obligatoriu. Numeroase modele fac bani doar din conversatii, cu membri care sunt, poate, singuri si nu au cu cine vorbi.

Videochatistele au un grad de inteligenta scazut”

Oricine crede ca e usor sa faci videochat nu stie despre ce vorbeste. Un model de succes trebuie sa detina, sau dobandeasca, numeroase abilitati. Sunt necesare cunostinte de limba engleza, sau chiar si alte limbi, si abilitatea de a conversa in aceste limbi in mod fluent. In plus, modelele trebuie sa aiba un grad de inteligenta ridicat, pentru a putea purta conversatii despre absolut orice subiect. Un model trebuie sa fie serios, perseverent, sa stea multe ore online si sa se ambitioneze mereu. Nimeni care nu trage tare si nu se implica nu va reusi sa ajunga in top, iar un studio videochat bun face o selectie atenta. Eforturile insa, sunt rasplatite ca in nicio alta parte.

Previous Jocuri de noroc gratis, accesibile pe orice device
Next Lemnul - cel mai bun combustibil