Mituri despre aparatele anti rozătoare


blog

Se mai întâmplă uneori, ca lucrurile să nu fie așa precum ne dorim și, fie că stăm la casă sau la bloc, să avem și câteva surprize neplăcute. Și când spunem surprize neplăcute ne referim la dăunători.

Șobolanii sunt, poate, cei mai periculoși dintre toți dăunătorii. Pe lângă faptul că fac foarte multă mizerie, sunt mari și înfricoșători, distrug foarte multe lucruri, poartă și o grămadă de boli. Deseori pisicile se feresc în a se lupta cu șobolanii și astfel aceste rozătoare umblă libere prin toată gospodăria ta. Nici capcanele des folosite par să nu mai aibă vreun efect și nimic nu le mai stă în cale acestor rozătoare răzbunătoare.

fara-daunatori-aparat-contra-rozatoarelorCel mai sigur și eficient mod prin care poți scăpa de șobolani, este să te folosești de un aparat contra șobolanilor. În funcție de dimensiunea gospodăriei tale și de cât de mare ai vrea să fie raza de acțiune, poți alege diferite aparate. Indiferent de tipul și modelul pentru care optezi, poți fi sigur că șobolanii nu vor mai reprezenta vreo problemă pentru tine.

Există diferite mituri și povești despre astfel de aparate. Majoritatea, dacă nu chiar toate, nu au nicio treabă cu adevărul și sunt spuse dintr-o totală lipsă de informare. Unii oameni nu au auzit de nicăieri aceste zvonuri, însă le creează ei pentru că așa „li se pare lor”.

Cel mai des se spune că astfel de aparate ne pot afecta și pe noi, oamenii. Complet eronat! Aparatele contra șobolanilor sunt create pentru a afecta strict anumite tipuri de dăunători.  Le afectează sistemul nervos doar lor și nu au absolut nicio repercursiune asupra creierului uman.

„Ne va afecta animalele de companie”. Oamenii iubitori de animale tot timpul își iau prea multe precauții când vine vorba de prietenul lor cel mai drag. E normal să se îngrijoreze cu privire la animalele lor, dar nu e cazul aici. Aparatele contra șobolanilor țintesc doar șobolanii și „rudele ” acestora. Poți fi sigur că pisica, peștișorul sau cățelul tău nu va păți nimic.

„Consumă foarte mult curent”. Într-adevăr, aceste aparate contra sobolanilor sunt ținute mereu în priză, dar au un consum foarte mic, aproape insesizabil. Nu e cazul să ne îngrijorăm că atunci când vom primi factura la curent vom avea foarte mult de plătit. În niciun caz nu putem compara un astfel de aparat cu un frigider, de pildă!

„Le fac rău șobolanilor”. Alt mit răspândit de cei care iubesc animalele foarte mult. Acest animal nu rănește dăunătorii. Nu e ca și cum ar scoate o sabie sau săgeți și ar ținti fiecare șobolan care trece prin preajma lui. Acest aparat transmite niște semnale care le provoacă discomfort și astfel, dăunătorii fug.

Acum nu mai ai chiar nicio scuză și nimic de ce să te ferești dacă vrei să-ți cumperi un aparat contra șobolanilor. Funcționează garantat, e foarte folositor pentru că, pe lângă rozătoare te mai scapă și de țânțari, muște, păianjeni și are un preț mai mult decât accesibil! Nu mai trebuie să-ți chinui pisica și nici imaginația pentru a încerca să scapi de șobolani!

Previous Reparatia cea mai importanta pentru masina ta de spalat rufe
Next Finantele Bitcoin