Lil’Sidekick – secretul mamicilor relaxate


Lil’Sidekick – secretul mamicilor relaxate

Cand sunt mici, copiii descifreaza lumea si fac asocieri prin jocuri. Incepand de la primele gangureli, jocurile ii determina sa caute si inevitabil sa asimileze noutatile care le ies in cale. In momentul in care mamicile incep sa ii invete primii pasi oferindu-le sustinerea si ghidarea lor sau lasandu-o sa experimenteze pe cont propriu in premergatoar, cei mici vor incepe sa alerge prin casa, fiecare dupa o metoda care mai de care mai inventiva incercand sa se tina dupa mamicile lor. In aceste momente, orice incident ii amuza. Daca mamica ii ofera o jucarie si copilul o arunca, acesta o face din simplul amuzament de a o primi inapoi, dorind sa repeta jocul. Copiii adora sa isi vada parintii cum le aduc inapoi jucariile, ori cum, in urma aruncarii, jucaria dispare. Cu toate astea, si mamicile au nevoie de o pauza – sau de un mic ajutor.

Lil’Sidekick este “franghia” pe care o mamia a aruncat-o pentru a ajuta alte mamici. Este un mic ajutor pentru bebelusi, dar un mare sprijin pentru mame. Special conceput pentru a tine lucrurile departe de podea – indiferent ca vorbim despre creioane colorate, biberoane, jucarii – Lil’Sidekick este usor de utilizat, se poate atasa de orice obiect (de exemplu scaunul din masina, de carucior, premergator) si este extrem de adaptabil, usor de fixat, conectat si deconectat, in functie de marimile si forme diferite le obiectelor. Are o textura moale, din cauciuc durabil non-toxic si este aprobat de catre FDA – The Food and Drug Administration SUA.

Micul ajutor pentru bebelusi se gaseste in culori vii si atractive precum albastru, roz, gri si verde. Prin alaturarea a mai multe dispozitive Lil’Sidekick se pot contura jocuri, precum descoperirea culorilor, asocierea acestora cu anumite jucarii sau obiecte, iar cel mic va porni intr-o continua cautare a descoperirii lumii din jurul sau, in timp ce mamica va putea sa aiba un ragaz de admiratie catre copil, fara teama ca acesta va mai scapa lucrurile pe jos pe care mai apoi sa le piarda sau sa le bage in gura fara ca ea sa fi apucat sa le curete.

Previous Trucuri pentru un living cat mai confortabil
Next Magazinul ideal de ghete