Izolatia perfecta pentru casa mea


In urma cu cateva luni m-am decis sa imi izolez si eu locuinta, un pas important pe care ar fi trebuit sa il fac cu mult timp in urma dar pe care l-am tot amanat pana de curand. Ceea ce m-a decis sa fac asta acum a fost iarna de anul acesta, cand am fost in mai multe locatii unde am vazut cum actioneaza o izolatie potrivita si am comparat asta cu atmosfera pe care o pot crea acasa la mine.

Asa cum ma gandisem si eu, alegerea tipului de polistiren nu este atat de usoara pe cat pare. Trebuie luata in calcul grosimea peretilor si materialele din care sunt realizate acestia, ca de exemplu caramida sau BCA. Si in plus, pentru o izolatie completa trebuie luat in calcul si acoperisul, unde am folosit vata de sticla.

Pentru a ma asigura ca aleg cele mai bune solutii de izolatie pentru casa mea am ales magazinul Polistiren Online, parte a unui grup cu care am mai colaborat si inainte, cand am avut nevoie de diverse materiale de constructii pentru locuinta si pentru curte. Astfel, cu o scurta vizita pe site-ul lor am ales, impreuna cu cei care se ocupa de montarea izolatiei cele mai bune tipuri de polistiren pentru interior si pentru experior dar si de vata minerala de sticla.

Daca pentru peretii casei a fost ceva mai usor, pentru ca doar a fost aplicat polistirenul, in cazul acoperisului a durat ceva mai mult pentru ca l-am refacut total, de la grinzi si pana la tigla de pe acesta. In acest timp am aplicat si izolatia necesara, iar acum rezultatele vorbesc de la sine. Si meseriasii care s-au ocupat de realizarea izolatiei mi-au spus ca produsele pe care le-am ales sunt de buna calitate si imi vor oferi rezultatele dorite. In plus, intregul proces a costat mult mai putin decat am estimat initial si pentru aceasta le multumesc celor de la Polistiren Online.

Previous Alege Nice pentru porti automate
Next Anvelopele contribuie la reducerea emisiilor de CO2