Fotografia Selfie si aparitia acesteia


blog

Fotografia Selfie si aparitia acesteia

Fotografia s-a dezvoltat cu usurinta in ultima perioada si astfel am ajuns la situatia in care avem optiunea zilnica si casual de a efectua si fotografii sub apa. Am ajuns in epoca in care a avea un telefon mobil dotat cu camera nu mai este un lux ci a devenit cu usurinta un necesar. Acum ai optiunea de a captura orice moment iti doresti cu usurinta, indiferent unde te aflii ai nevoie doar de baterie.

Fotografia Selfie si aparitia acesteia
Fotografia Selfie si aparitia acesteia

Aceasta ultima moda in materie de persoane si in tehnologie se numeste selfie, aici aparatul foto, in cazul de fata telefonul mobil smartphone, are dotata o camera frontal cu un numar cat mai ridicat de megapixeli si o capacitate intense de focalizare, iti asigura realizarea fotografiilor individuale care reusesc sa captureze momentul la o singura apasare a ecranului.

Aceasta tehnologie s-a dezvoltat cu usurinta si astfel a ajuns in situatia in care a iti face un selfie este ceva banal ca si actiune dar ceva complex ca si tehnologie. Este oglinda ta, este aparatul tau foto si este arma ta de a fura momentele vietii tale. Cu acest selfie te poti laud ape diversele retele de socializare si astfel sa te bucuri cand un numar cat mai ridicat de persoane iti aprecieaza fotografia. Nu este o arta, ci o moda. Tu iti faci selfie?

Previous Creatii frumoase facute acasa
Next Scapă de dăunători cu Pest Repeller