Foloseste folie autocolanta pentru a da viata casei tale


Exprima-ti imaginatia prin forme si culori care dau viata casei tale! Davopro.ro este locul unde vei gasi tot ce iti trebuie pentru un interior plin de culoare si eleganta. De la covoare, pana la folie autocolanta dar si accesorii pentru baie si nu numai. Si pentru ca viata fara culori este cam plictisitoare, iata cateva idei despre universul cromaticii si cum poate ea sa influenteze starea ta de spirit.

Este bine stiut faptul ca exista o intreaga stiinta a combinarii culorilor astfel incat sa se obtina un efect cat mai placut. Insa pe langa aceasta imbinare, se mai adauga si includerea formelor, materialelor dar si a tiparelor.

Ce este culoarea de baza?

Pentru inceput, culoarea de baza poate fi vazuta ca un suport. Asadar, fie ca vorbim despre folie autocolanta, tapet, vopsea lavabila sau o textura realizata din placi ceramice, culoarea de baza de cele mai multe ori este cea care dicteaza cromatica unei incaperi. Daca este sa ne uitam la curentele in amenajari interioare putem spune ca de ceva timp, albul si nuantele pale de culoare sunt cea mai buna alegere. Asta si pentru ca o astfel de nuanta reprezinta o baza excelenta pentru combinatii cromatice.

Un hol mic poate fi transformat radical numai prin culoare. Un spatiu mic vopsit in alb si cu accente calde ofera un “bun venit” calduros si primitor oricarei persoane ce va calca pragul casei. Pentru asta puteti folosi pe un perete alb o folie autocolanta de un galben cald sau un verde crud pentru a obtine un contrast cromatic placut. Trebuie sa spunem ca rosul, albastrul sau indigo-ul nu sunt culori recomandate deoarece induce o stare de spirit rece, pe langa faptul ca intuneca mult atmosfera. Asadar, folositi suprafete cat mai extinse in alb, iar ca accent adaugati linii de folie autocolanta colorata in verde crud, un galben cald (galben spre portocaliu – grapefruit) pentru a orna peretii.

Fiecare culoare ofera viata camerei tale

Living-ul este camera in care va petreceti cel mai mult timp. Asadar, culori ca verde, mov-lila, sau galben vin sa creeze o atmosfera placuta si calduroasa. Puteti folosi atat folie autocolanta, cat si diverse texturi pentru a completa cromatica. Ca sfat general, tineti cont in primul rand de ceea ce aveti pe jos, mai exact tipul de parchet dar si culoarea acestuia.

Intr-un dormitor este cel mai bine sa folositi culori ce relaxeaza privirea. Un bleu-ciel sau un indigo sunt alegeri foarte bune. In special, atunci cand folositi culori tari, ca cele de mai sus, este bine sa mergeti pe regula de 1 la 3. La trei pereti albi, folositi o culoare pentru a accentua cromatica. In acest sens, puteti opta la un verde cald pentru peretele din zona patului. Insa, daca optati sa folositi o draperie de o culoare puternica, este cel mai bine ca peretii sa fie albi, iar culoarea de pe draperie sa fie intalnita in variatii restranse la accesoriile din camera.

Ei bine, pentru spatiile anexe, bucatarie si baie, puteti folosi accente puternice, rosu sau portocaliu pentru bucatarie si un albastru marin pentru baie de exemplu. Insa, despre cromatica vom mai discuta strict pe acest segment.

 

Previous 3 obținui când dorești sa te împrumuți cu rapiditate de bani
Next Doua masini electrice prezente la standul Kaufland E-Rally Team de la Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2018, Trofeul Sinaia