Flori pentru Ioana


Dragii mei prieteni FB si IRL, va dau un pont pe gratis: daca vrei sa-ti impaci iubita, ai intotdeauna o solutie la indemana: comanda flori Bucuresti, . Eu asa am iesit cu bine ditr-o situatie aparent fara iesire…

Cand vine vorba de de calatorii la mari distante, cei mai multi oameni prefera avioanele. Eu, unul, am ajuns sa le detest cu pasiune. Pentru ca nimic nu e mai enervant decat aeroporturile si avioanele, mai ales la vreme de iarna! Or fi avioanele cele mai rapide mijloace de transport, dar asta numai in teorie. Ajunge sa se schimbe un pic vremea si gata – stai si astepti, si astepti, si te plimbi in dreapta si-n stanga prin sala de asteptare a unui aeroport precum leul in cusca. Astepti pana cand in difuzoare se aude o „voce blonda” (vorba vine!) care ne spune noua, calatorilor, ca afurisita de vreme s-a mai inmuiat un pic si putem, in sfarsit, sa ne imbarcam in blestematul de avion care poate, in sfarsit, sa decoleze, pentru ca blestemata de pista a fost, in cele din urma, degajata de afurisita de zapada! Dar „vocea blonda” ne recita mereu textul ala idiot cu „din cauza conditiilor meteorope aeroporturi, nici macar nu-ti poti permite sa te mai descarci urland, cum fac leii, ca vine la tine unul tuns scurt si imbracat in uniforma si-ti arde o amenda pentru tulburarea linistii si ordinii publicii de te ustura ficatii (si cardul de credit). Si cum sa nu-mi vina sa urlu de furie, cand i-am promis Ioanei ca ma intorc la timp la Bucuresti pentru a sarbatori impreuna ziua ei?

Se pare ca starea mea de furie era evidenta, pentru ca nimeni nu avea curajul sa se apropie de mine. Nici macar politistii – poate ca scria pe fruntea mea ca am o centura neagra cu 7 dani in Aikido, mai stii? S-a apropiat insa un nene simpatic, cu parul lung si alb – semana cu bunicul – si m-a intrebat, in romaneste, de ce sunt suparat. I-am explicat, povestindu-i inclusiv cum am cunoscut-o pe Ioana, cum ne-am logodit… si cum incearca parintii ei sa ne desparta!

„Da’ de ce nu-i trimiti un buchet de flori?” m-a intrebat batranelul cu ochi albastri si figura blajina. M-am uitat la el ca la felul 14: cum naiba sa-i trimit flori Ioanei de pe aeroportul din Zurich? Vazandu-mi uimirea, interlocutorul meu mi-a zambit şi mi-a amintit ca „traim in epoca Internetului”, dupa care a adaugat ca era sigur ca am la mine un smartphone.

Iar apoi mi-a soptit urmatoarele cuvinte: livrari flori Bucuresti . I-am ascultat sfatul si am avut placuta surpriza sa gasesc site-ul Flori Bucuresti. Dupa ce am aceesat pagina lor de « intrebari frecvente » m-am mai linistit un pic. Scrie acolo negru pe alb ca se pot comanda flori din intreaga lume si se poate achita cu cardul in orice moneda ar fi acesta, ca Ioana va primi comanda intre 45 de minute si 100 de minute de la plasarea acesteia de catre mine, ca florile ajung proaspete si vesele la destinatie fiindca sunt transportate cu tijele in apa, intr-o masina in care temperatura este intotdeauna controlata, ba chiar si ca la buchetul de flori pot adauga  „unul sau mai multe din produsele auxiliare – un tort, o sticla de sampanie, un ursulet de plus…  Mai trebuia doar sa ma hotarasc ce sa-i trimit Ioanei.

Ma tenta din cale-afara sa-i trimit un « Buchet Tulburător », care contine trandafiri, cale leucadendron si hypericum – o combinatie cromatica de rosu, roz si albastru cobalr absolut superba. Mda, dar… tulburator ? Denumirea minunata, dar fiind situatia „aia care este”, ca sa citez un „clasic in viata”… Sau, mai bine, sa incerc un « Buchet Emotionant », mai ales ca Ioana adora rosul ? Frumos, dar pana la urma m-am gandit ca, in situatia data, cea mai buna solutie era sa-i trimit un buchet « Asculta-ti inima ». Bineinteles, cu sticla de sampanie, tort, ursulet şi o feliciatre. Mai departe, ce sa va mai spun ? Povestea are happy end: am ajuns cu bine acasa (desi cu o zi intarziere) iar Ioana, care ma astepta la aeroport, s-a mutat la mine!

 

 

Previous Check here a interesting massage saloon
Next Pregatirile de dupa un deces in diaspora