Firma de tractari auto din Brasov recomandata


tractari auto brasov

In ultimul timp masinile de pe strazile noastre s-au inmultit foarte mult, a crescut poluarea si numarul de accidente rutiere provocate din cauza defectiunilor tehnice mai ales la masinile vechi. Tot timpul s-au importat auto second din toata Europa, dar din februrie 2017 de cand nu mai este taxa timbrul de mediu necesara la inmatriculare practic s-a dublat atat importul cat si inmatricularile, in mod clar este o cerere foarte mare.

Sunt mii de oferte de la vanzatori privati, samsari sau in anunturi masini second hand timisoara, bucuresti, cluj, etc. La noi inca nu este o problema cu aceste masini care polueaza, din 2019 ar trebui sa se introduca o taxa noua care sa opreasca importul de vechituri si care sa texeze pe cei ale caror masini polueaza, incat sa nu mai fie convenabil sa le tina. In multe tari din europa masinile diesel mai vechi numai au voie sa circule prin orase, este o chestiune de timp pana si la noi va apare o lege de acest fel.

Au fost si inca mai sunt multe pareri pro si contra privind timbrul de mediu. Adevarul este ca a fost o taxa utila pentru stat, pentru ca ani la rand a incasat milioane de euro la buget pe care i-a folosit in nu se stie exact ce scopuri dar in protectia mediului sigur nu asa cum ar fi fost normal. Pacat ca acum va trebuie sa resituie acesti bani.

Auto second hand
Sunt cu probleme sau nu aceste masini importate? Unele cu siguranta au probleme si polueaza cat alte zece la un loc. Cu faptul ca reprezinta un risc pe strazi nu sunt de acord, daca sunt cu atatea probleme nu ar trebui sa treaca verificarea RAR si ITP, corect? Daca sunt probleme acol ar trebui sa modifice ceva. Atunci cand iti cumperi o masina second hand in afara de pretul ei trebuie sa iei in calcul sa-i faci si o revizie serioasa ca sa vezi ce defecte ascunde. Daca trebuie sa pleci la un drum mai lung in afara de verificari aigura-te ca ai in agenda tel numarul unei firme de tractari de incredere, una locala ca tractari auto Brasov.

Masina este o necesitate, asta este adevarul, problema este ca orasele noastre nu au fost proiectate sa faca fata la 1 sau chiar doua masini pe cap de locuitor, devin foarte aglomerate si fara locuri de parcare. Nu incerca sa remorchezi masina cu ajutorul unui alt conducator auto sau prieten, poti provoca daune mai mari, o sa ingreunezi traficul si risti amenda plus puncte.

Previous Cinci trucuri pentru a te încălzi în sezonul rece
Next Un cadou pentru barbatul iubit