FIlmare de vis pentru o nunta de vis!


Nunta este unul dintre cele mai frumoase momente din viata unui cuplu si toti binainteles ca ne dorim imortalizarea acestui moment  atat de special.

Pentru realizarea acestui lucru, este nevoie de o echipa profesionista ce foloseste apratura de calitate precum MadVideo. Acestia realizeaza filmari video nunta Bucuresti, la preturi accesibile oferind una dintre cele mai frumoase amintiri tinerilor casatoriti.

Daca te numeri printre cei interesati, poti verifica in timp real disponibilitatea pentru Bucuresti si astfel sa trimiti o solicitare pentru inceperea unei colabrari. Puteti apela la oricare dintre cei peste 12 cameramani ce au ajuns la stadiul de videografi si cineasti , bineinteles in functie de disponibilitate. In acest fel vei avea parte de servicii profesionale de filmari evenimente, primind la final filmul perfect al nuntii dumneavoastra.

In urma cu cateva luni am trecut si eu prin acesta experienta minuntata alaturi de cea care urma din acel moment sa imi devina sotie. Fiind un moment atat de important ne-am dorit ca totul sa fie perfect iar la final sa ramanem si cu o amintire in format digital. Insa nu eram siguri la cine sa apelam pentru filmarea nuntii si editarea videoclipului deoarece am gasit pe internet fel si fel de oameni sau firme care promiteau tot ce-i mai buni.

Intr-un final ne-am hotarat sa apelam la cei de la MadVideo deaorece acestia ne-au inspirat cea mai mare incredere. Am verificat disponibilitatea si astfel am trimis o solicitare iar in cel mai scurt timp am primit si confirmarea. Totul era stabilit, a venit ziua nuntii iar eu impreuna cu sotia mea eram plini de emotii. Am solicitat doi cameramani pentru a putea prinde mai multe cadre pentru a fi siguri ca in cazul in care ceva nu merge bine, sa existe si o a doua optiune dar si pentru a avea de unde alege in momentul editarii videoclipului.

Nunta a decurs perfect, totul a fost exacut cum am planificat si nu mai ramanea decat sosirea filmului. Cand am primit filmarea, am fost foarte surprinsi placut deaorece aceasta a fost si este exceptionala iar montajul impecabil. Multumim MadVideo pentru imortalizarea superba a acestui moment atat de frumos.

Previous Tot ce trebuie sa sti despre vitamina B complex
Next How to start a rose garden