Fara soareci intr-un timp record!


blog

Fara soareci intr-un timp record!

Beneficiile locuitului la casa, spre deosebire de locuitul intr-un apartament, sunt mult mai mari. Pe langa faptul ca spatiul de locuit este mult mai mare, a locui la casa inseamna a avea o curte, care, oricat de mica ar fi, nu poate sa ne bucure. O curte ne da posibilitatea de a ne plasa o piscina, de a construi o gradinita cu flori sau chiar de a cultiva legume pentru uzul propriu si copaci fructiferi. In acelasi timp, atunci cand locuim intr-o casa, sansele sunt mult mai mari ca daunatorii externi sa apara sunt mai mari. Indiferent ca vorbim despre soareci, sobolani, gandaci, cartite sau viespi, chiar daca acestea nu au apucat inca sa apara, trebuie sa ne gandim la modalitati de indepartare a lor.

Fara soareci intr-un timp record
Fara soareci intr-un timp record!

Cu atat mai mult atunci cand vine vorba de soareci, pentru ca acestia sunt transmitatori ai bolilor, in plus, distrug mobila, hainele si se inmultesc extrem de rapid. Pentru a putea scapa rapid de ei, trebuie sa ne procupam o serie de aparate anti soareci, in asa fel incat sa ii tinem la distanta. Aparatele anti soareci sunt de diverse tipuri, exista aparate cu ultra sunete si aparate cu unde electromagnetice ce ii indeparteaza, tinandu-i la distanta, si exista curse in care ii putem prinde. In acelasi timp, putem folosi si curse cu lipici sau capcane cu momeala.

Cu toate astea, un aparat anti soareci este cea mai rapida si utila modalitate de a scapa de acesti daunatori. In primul rand, acestea sunt ecologice. Nu omoara soarecii, ci transmit unde care ii indeparteaza si, atata timp cat aparatul este in priza, soarecii vor fi tinuti la distanta. In felul acesta, nu mai trebuie sa pierdem timpul verificand capcanele si fiind atenti sa ii indepartam, ci vor fugi singuri din casa.

Previous Relaxare dupa o zi stresanta
Next Verificarea podelei inainte de a instala un elevator cu 2 coloane