Dwyn.ro acopera nevoia oamenilor de climatizare


Suntem o tara temperat-continentala, prin urmare noi, romanii, facem cu dificultate fata caldurilor mari. Imi amintesc cu placere romanul Europolis, de Jean Bart, (foarte bine scris) dar moartea Evantiei din cauza tuberculozei m-a intristat. S-a imbolnavit fiindca a venit dintr-o tara calda, intr-una cu vreme rece, in special toamna si iarna.
Pe-atunci nu intelegeam prea bine cat de tare te poate afecta o zona incompatibila cu ”croiala biologica”, dupa trei-patru insolatii am inteles.
Sunt genul de persoana care suporta mai bine frigul, toamnele umede si iernile reci, decat verile africane.
Fiindca toata ziua alergam pe strada, ne ducem la serviciu, apoi la cumparaturi prin soarele necrutator, acasa avem nevoie de aer conditionat Cum sa nu fim extenuati, dupa temperaturi de peste 40 de grade Celsius la umbra si de peste 70 de grade la nivelul asfaltului? Bine ar fi ca recordul de caldura sa se opreasca aici, dar tare ma tem ca intr-o zi sa nu fiarba apa in clocote pe asfalt, fiindca s-a demonstart ca poate fi prajit un ou la temperaturile acestea!
Va imaginati ca asfaltul este in acele momente ca o tigaie incinsa?
Cand traversezi strada, simti cum iti  frige fata, de aceea ai nevoie de aer rece la domiciliu, sa-ti revii. In cada nu poti sa stai cu orele.

Nevoia de climatizare intr-o casa mare este uriasa. Uite, astazi, de exemplu, nu poti sa stai cu toata familia in sufragerie, fiindca nu te simti bine. Dupa baie, te vei duce direct in dormitor si vei incerca sa adormi sa iti revii. Dar si dormitorul s-a scaldat in soare toata ziua si este fierbinte si cearsaful.
Aer conditionat portabil 5000 BTU Racire, Ventilare, Dezumidificare solutia optima ca tu sa ai climatizare, cand doresti sa te izolezi de ceilalti si sa te odihnesti. Costa 849 de lei, din pretul initial taindu-se 550 de lei ca toti cumparatorii sa isi satisfaca nevoia de racoare in casele lor si sa suporte cu brio vara.â
Dwyn iti intelege nevoia de climatizare si accepta sa platesti si in rate produsele.

Previous Servicii originale oferite de cea mai buna firma de deratizari
Next 3 obținui când dorești sa te împrumuți cu rapiditate de bani