Curata locuinta folosind produse de top!


Ultimele luni au fost un semnal de alarma la nivel global pentru toata lumea, deoarece virusul respirator Covid 19 a lovit fara mila toata planeta. Inca de la aparitia acestui virus, specialistii ne-au avertizat sa folosim produse de curatenie si sa ne spalam mainile foarte des. Magazinul Echipamentcuratenie.ro este lider in acest domeniu si comercializeaza o gama vasta de produse Tork pentru curatenie, dar si aspiratoare profesionale destinate atat locuintelor, cat si firmelor.

Brand-ul Tork, ce produse sapun si multe alte produse, este cunoscut in toata lumea. Sapunul Tork este disponibil in mai multe forme, precum sapun crema, lichid sau sapun spuma. De asemenea, tot pe site-ul magazinului vom gasi si dispensere tork care faciliteaza stocarea sapunului intr-o maniera foarte sanitara.

Virusurile respiratorii precum coronavirus (COVID-19) se raspandesc atunci cand mucusul sau picaturile care contin virusul patrund in corp prin ochi, nas sau gat. Cel mai des, acest lucru se intampla prin intermediul mainilor. Mainile sunt, de asemenea, una dintre cele mai comune cai de propagare a virusului de la o persoana la alta.

Exista aproximativ 400.000 de germeni pe o palma, iar spalarea corecta a mainilor, folosind produsele potrivite, poate reduce germenii de pe maini si poate reduce sansa de a ne imbolnavi. Fiecare dintre noi isi spala mainile de cateva ori pe zi. Si totusi, daca nu te speli pe maini in mod corespunzator, poate insemna sa nu te speli pe maini deloc.

Toata lumea crede ca face acest lucru bine, dar de fapt, sunt putine persoane care stiu exact cum sa se spele asa cum trebuie. Odata cu dezvoltarea continua a stiintei si tehnologiei, dar si cu imbunatatirea continua a nivelului de trai, sapunurile au cunoscut un progres remarcabil.

In timpul unei pandemii globale, una dintre cele mai ieftine, mai usoare, dar si mai importante metode de a preveni raspandirea unui virus este sa va spalati mainile frecvent cu apa si sapun. Pentru a elimina toate urmele de virus de pe mainile tale, o simpla clatire nu este suficienta. Eficient va fi urmatorul proces:

Pasul 1: Udati mainile sub apa curgatoare a robinetului.

Pasul 2: Aplicati sapunul.

Pasul 3: Masati toata suprafeta mainilor – intre degete si sub unghii – timp de cel putin 20 de secunde.

Pasul 4: Clatiti bine sub apa curgatoare a robinetului.

Pasul 5: Uscati mainile cu o carpa curata sau un prosop de unica folosinta.

Ar trebui sa va spalati pe maini cel putin 20-30 de secunde.

Acelasi lucru este valabil si la curatarea mainilor cu ajutorul unei solutii dezinfectante pe baza de alcool. Folositi un produs de dezinfectare care contine cel putin 60% alcool dezinfectati-va pe maini timp de cel putin 20 de secunde.

Spalatul pe maini poate sa elimine foarte multe bacterii de pe suprafata palmelor, dar si murdaria dintre degete. Folosind gama de sapun tork de la Echipamentcuratenie.ro facem alegerea corecta in privinta curateniei si a igienei personale.

Magazinul are de oferit foarte multe produse folositoare la preturi avantajoase, pentru toti cleintii sai. Cele mai avantajoase investitii deseori vin in forma unui detergent sau a unei sticle cu sapun lichid.

Previous Sa invatam sa ne spalam pe maini
Next Ponturile pe care trebuie sa le stii daca vrei sa castigi la pariuri