Cum să vă păstraţi maşina curată


Aproape pentru oricine, maşina este ca un birou. Mulţi dintre dvs petrec ore multe în vehicul şi indiferent că mergeţi cu maşina doar până la muncă, la cumpărături sau parcurgeţi distanţe mai mari aceasta trebuie sa fie curată şi confortabilă.

Iată câteva sfaturi pentru a vă menţine maşina curată:

  1. Ștergeți suprafețele

Şerveţele auto sunt o soluţie uşoară şi rapidă. Ștergeți toate suprafețele dure pentru a elimina praful și murdăria. Păstrați și un pachet în compartimentul torpedoului.

  1. Utilizaţi covoraşele auto

Aproape fiecare clădire are nevoie de un covor la intrare. Şi aşa cum clădirile şi casele au nevoie de covoare, nici maşinile nu trebuie să fie uitate. Scopul unor covoraşe auto Mercedes nu este doar pentru a vă odihni picioarele. Covoraşele auto joacă un rol important în sporirea valorii estetice a mașinii. Principala sarcină a unui covoraş auto este de a opri cât mai multă murdărie posibilă, astfel covoraşele auto reţin murdăria din mașină şi o păstrează curată.

Indiferent dacă tocmai ați cumpărat o mașină nouă sau covoraşele auto din vehiculul dvs. curent sunt uzate și trebuiesc înlocuite, trebuie să știți că există două tipuri distinctive de covoraşe auto Mercedes disponibile pentru vehiculul dvs.: covoraşe auto din cauciuc sau preșuri auto.

Covoraşele auto au o toleranță ridicată la murdărie, zăpadă și lichide, asta înseamnă protejarea eficientă a maşinii. De asemenea, covoraşele auto se curăţă extrem de uşor cu un simplu furtun. Și chiar și atunci când murdăria a fost lăsată să se usuce, ar trebui să iasă cu un efort minim – fără a lăsa urme permanente. Unul dintre cele mai importante aspecte ale unui covoraş auto este uşurinţa de a-l spăla. Nu contează dacă vă vărsați ceașca de cafea de dimineață sau aduceţi o grămadă de noroi în mașină, un covoraş auto din cauciuc se poate spăla foarte uşor.

Dacă alegeți covoraşe auto Mercedes, acestea trebuie să vă satisfacă nevoile. Astfel, un covoraş auto poate spori luxul din maşină, utilitatea şi imaginea interiorului maşinii. Un interior mai curat înseamnă o maşină mai valoroasă. Un covoraş auto de calitate păstrează mocheta autovehiculului dvs. Acest lucru vă va ajuta atunci când decideţi să vă vindeţi maşina, și veți avea parte de un interior mai curat în același timp.

Deoarece mulți proprietari de autovehicule nu își înlocuiesc niciodată covoraşele originale din fabrică, acestea devin decolorate, murdare și uzate. Din acest motiv, mașinile uzate care au în continuare covoraşe noi sunt o raritate.

Cumpăraţi un set de covorașe auto Mercedes de calitate atunci când autovehiculul dvs. este nou și veți fi singura persoană a cărei interior își păstrează mai mult „esența automobilului nou”.

Există diferite tipuri de covoraşe auto

Vestea bună este că există covoraşe auto Mercedes care acţionează ca o barieră împotriva scurgerilor de alimente, noroi, zăpadă sau nisip.

Protecția covoarelor din fabrică

Dacă vă gândiți să protejați covoarele din podea și să vă bucurați de un interior curat, recomandăm covoraşele auto, care sunt personalizate pentru fiecare autoturism în parte.

Protecție cauzată de vreme

Dacă locuiţi într-o zonă unde ninge mult, aveţi nevoie de covoraşe auto care să vă ofere protecţie împotriva zăpezii, a gheţii, a noroiului. Covoraşele auto ar trebui să poată rezista la o utilizare pe timp îndelungat, fără a dezvolta găuri sau imperfecțiuni care să le compromită funcția.

  1. Curăţaţi-vă maşina lunar

O mașină nu stă curată în mod magic pe cont propriu. Astfel, trebuie să ţineţi cont că la fel cum vă curăţaţi casa, ar trebui să curăţaţi şi maşina, în mod regulat.

 

Previous Ceas barbatesc Burberry BU9900
Next Mama si copilul-igiena si ingrijire corporala