Cum să-ți alegi corect vibratorul?


blog

Cum să-ți alegi corect vibratorul?

Vibratorul, invenția secolului XIX în ceea ce privește sexualitatea, a fost creat pentru a trata femeile de isterie, problemă apărută din cauza acumulării tensiunii sexuale.

În sex shopuri, există o mare diversitate de stiluri, mărimi și materiale de fabricație ale vibratoarelor, fapt care le determină pe femei să-și piardă curajul de a achiziționa o jucărie erotică. Înainte de a cumpăra un vibrator, ar trebui să ai în vedere următoarele recomandări care te pot ajuta să iei cea mai bună hotărâre:

6 sfaturi care te ajută să-ți alegi vibratorul perfect

  1. Scopul. Pentru ce dorești să-l utilizezi? Cu alte cuvinte, ce zonă erogenă dorești să stimulezi? De exemplu, vibratoarele rabbit sau iepuraș, ori cele în formă de falus, sunt potrivite pentru penetrarea vaginului, dar prezintă avantajul că pot stimula și clitorisul, dacă au o vibrație extrem de puternică. În acest caz, poți opta pentru un vibrator de ultimă generație sau din categoria celor cu acțiune dublă. Dacă dorești o stimulare anală, ai nevoie de un vibrator special conceput pentru acest lucru. Cu siguranță, în sex shopuri vei găsi oricare dintre aceste tipuri, și nu numai.

  2. Tipul de vibrații. Dacă tehnica ta de masturbare este una soft și nu ai utilizat niciodată o jucărie sexuală, pentru început ar trebui să cumperi un vibrator care are trepte de intensitate mai mici și vibrații reglabile. Însă, dacă modul tău de a te masturba este puțin mai brutal, optează pentru un produs care să-ți ofere senzații mai puternice prin vibrațiile sale intense.

  3. Dimensiune. În momentul în care alegi acest produs, trebuie să ții seama și de formă și mărime. Deși se spune că mărimea contează, un vibrator mai mare nu înseamnă neapărat că vei primi mai multă plăcere. Dacă vrei unul pe care îl poți lua cu tine în călătorii, alege unul de dimensiuni reduse pe care să îl poți transporta ușor în geantă.

  4. Materialul din care este fabricat. Jucăriile sexuale fabricate din cauciuc moale sau din silicon sunt potrivite pentru penetrarea vaginală și anală, în timp ce produsele confecționate din plastic tare sunt perfecte pentru stimularea clitoridiană.

  5. Bugetul. Aspectul referitor la bugetul de care dispui este foarte important. Așadar, trebuie să găsești cel mai bun raport calitate-preț ca să fii pe deplin satisfăcută. În orice caz, nu ar trebui să te zgârcești și să cumperi vibratoare foarte ieftine, deoarece nu au o vibrație foarte puternică, iar materialele din care sunt confecționate lasă de dorit. În cele din urmă, este vorba de un lucru extrem de intim și de corpul și plăcerea ta, nu? Meriți să te răsfeți puțin, din acest punct de vedere. Nu uita că există chiar și vibratoare premium sau jucării erotice mai scumpe care au o acțiune dublă și funcționează pe bază de baterii, putând fi controlate cu ajutorul telecomenzilor.

  6. Locul de unde poate fi cumpărat. Dacă ești o fire pudică și îți este rușine să îl cumperi dintr-un magazin erotic, cel mai bine îl comanzi dintr-un sex shop online sau să rogi o prietenă să-l cumpere pentru tine. Dacă nu ai reticențe, mergi într-un sex shop obișnuit și roagă-l pe reprezentant să te sfătuiască.

Nu uita că indiferent de alegerea făcută, nu vei regreta! Nu ai cum să dai greș, pentru că orice jucărie sexuală ai achiziționa, aceasta te va ajuta să-ți explorezi sexualitatea și să înveți cât mai multe despre propria plăcere!

Previous Gaseste o jucarie pentru copilul tau
Next Reparatia cea mai importanta pentru masina ta de spalat rufe