Cum sa obtii forma perfecta a sanilor


blog

Unele doamne se simt pur si simplu increzatoare in formele cu care acestea au fost inzestrate de la mama natura si cu care au trait pe tot parcursul vietii. Altele simt intotdeauna ca in viata lor este loc de mai bine.

Studiile arata ca barbatii se simt cei mai confortabil in pielea lor, neavand la fel de multe prejudecati precum femeile. Insa, pentru un barbat este foarte important ca femeia visurilor sa detina anumite proportii, sa fie prezentabila, sa detina un bust si un posterior generos etc. Astfel, in jurul femeilor s-a cladit un concept care le determina pe cele mai multe sa-si doreasca sa atinga proportii perfecte ale corpului, cat si o anumita tinuta corporala. Aspectul fizic al unei femei joaca un rol foarte important atat in ceea ce priveste cladirea unei relatii si intemeierea unei familii, dar de multe ori si in ceea ce priveste cladirea unei vieti profesionale sau integrarea in societate.

Astfel, cele care nu sunt multumite de conformatia corporala si respectiv, de marimea sanilor, pot apela la diferite optiuni ce le pot ajuta sa se simta mai increzatoare in propriul corp, in formele si corpul propriu.

  • Cum sa obtii forma potrivita a sanilor

Daca te confrunti cu sani mici exista diferite metode la care poti apela pentru a le imbunatati aspectul si pentru a putea fi mai increzatoare. De regula persoanele cu o silueta supla se confrunta de cele mai multe ori cu sani de mici dimensiuni, insa acest lucru nu este un tipar eclusiv. Marimea si forma sanilor poate depinde in mod direct de stilul de viata cat si de transmiterea genetica a informatiilor.

Daca te confrunti cu sani mici si ti-ai dori ca corpul tau sa fie ceva mai bine proportionat, cu sani mai mari, un prim truc la care poti apela se poate afla insusi la tine in garderoba. Foloseste un sutien cu ceva mai mult burete care sa-ti ofere un bust generos si bine proportionat. Totodata mai multa miscare, utilizarea unor bustiere de sport si a cremelor pentru fermitatea sanilor te pot ajuta sa ai sani mai fermi si mai plini.

Daca nu vrei sa obtii sani mai mari si mai fermi doar ocazional, poti apela la procedura de augmentare mamara sau de marire a sanilor prin implantarea silicoanelor. Poti apela la o astfel de interventie cu un pret implant accesibil si cu rezultate garantate.

In cazul in care te confrunti cu sani lasati in urma alaptarii sau datorita schimbarilor corporale ce au avut loc de-a lungul timpului, poti oferi fermitate sanilor tai prin procedura de mastopexie, o procedura chirurgicala ce are drept scop lifting-ul mamar.

Daca principala ta problema nu este dimensiunea mult prea mica a sanilor, ci faptul ca ai un bust mult prea generos fata de restul proportiilor corpului tau, poti apela la procedura de reductie mamara in care dimensiunea si volumul sanilor sa fie redus astfel incat sa capeti mai multa incredere in propriul corp. Aceasta procedura chirurgicala este cu atat mai indicata daca sanii mari iti ofera disconfort sau chiar durere.

Previous Cum sa separati deseurile si de ce este important sa faceti asta
Next Cum dai timpul inapoi cu un stick de memorie