Cum sa ajungi model de videochat de top


blog

Studiourile de videochat din România au început să fie extrem de apreciate în întreaga Europă, ba chiar statisticile arată că România este pe primul loc în ceea ce privește videochatul. Cum am reușit să ajungem aici? Firește că, prin foarte multă muncă, devotament și prin studiouri de videochat excepționale care au pus munca mai presus de orice.

Live Studio este un studio de videochat din București, care de ceva timp se mândrește cu premiile câștigate și cu reputația creată. „Noi punem foarte mare accent pe seriozitate și discreție. Fetele care lucrează aici nu sunt alese doar pe ochi frumoși, fetele care lucrează aici trebuie să aibă multe calități. Nu căutăm oamenii perfecți, în fond, perfecțiunea nici nu există, căutăm oameni dispuși să fie ajutați și modelați astfel încât să se aproprie din ce în ce mai mult de perfecțiune.

Conform spuselor managerei Live Studio, Alexandra, ca să ajungi model de videochat de top, trebuie să lași și alte persoane să te ajute, să te facă să devii cea mai bună versiune a ta.managera-live-studio

Live Studio pune foarte mare accent pe modelele lor și pe dezvoltarea atât personală cât și profesională a acestora. Un model de videochat de top nu numai că este foarte muncitoare și îi place ceea ce face, dar își și dorește cu adevărat să evolueze și nu lasă nimic să-i stea în calea spre succes.

Modelele Live Studio primesc permanent diferite premii la concursurile din domeniu, ca dovadă a faptului că studioul este unul de top din România.

Când am câștigat premiul am vrut să le mulțumesc în prinicpal celor din colectivul Live Studio și în special managerei noastre Alexandra, care s-a purtat excepțional cu mine. Firește că nu aș fi reușit să ajung la această performanță fără ajutorul ei și a întregului colectiv. Când m-am angajat ca model de videochat nu mi-am imaginat că poți ajunge și la astfel de performanțe în domeniu. Îmi imaginam că este o meserie simplă, cu un drum oarecum liniar, care nu are nimic special să-mi ofere. Însă nu este așa. În videochat poți face perfomanțe la fel ca în oricare alt domeniu! Trebuie doar să-ți dorești cu adevărat și să crezi în tine și în forțele proprii

Un model de videochat de top știe să accepte sfaturi și criticile celor din jur. Nimeni nu s-a născut învățat, de aceea orice critică ar trebui să ne facă să vrem să fim mai buni și nu să ne descurajeze sau irite.

Cum au ajuns modelele Live Studio să fie atât de premiate? Ei bine, răspunsul e simplu și ni l-a dat chiar Alexandra, managerea studioului „Am investit în ele”. Și aici nu se referă la aspectul fizic, cum că ar fi investit ca ele să arate mai bine, ci se referă la propria lor dezvoltare personală, la toate cursurile care le-au format și le-au făcut să devină mai bune, atât în ceea ce fac, cât și mai bune ca oameni.

Previous Moș Crăciun vine la copiii cuminți!
Next Romantismul unei nopti cu Chardonnay