Cum m-a ajutat Centrul de Meditatii Capri


Acum ceva timp, imi doream sa imi schimb locul de munca. Zi de zi cautam pe site-urile de specialitate insa, de fiecare data, ma loveam de una din cerintele din “descrierea job-ului”. Toti cereau cunostinte de limba engleza. Unii voiau nivel mediu, altii nivel avansat. Eu insa, abia daca rupeam cateva cuvinte si nici pe acelea foarte bine. Desi experienta mea profesionala se potrivea cu cerintele multor job-uri tentante, pentru ca nu stiam limba engleza eram descalificata din start. Am incercat sa aplic chiar si asa, dar nu ma suna nimeni. Vorbind cu sotul meu, acesta a zis ca de ce nu ma apuc sa invat limba engleza. Initial, am cumparat cateva carti si am incercat sa fac acest lucru de una singura dar nu imi iesea nimic. Aveam nevoie de mult mai mult.

Vorbind cu o prietena, aceasta mi-a spus ca ea si-a inscris copilul la cursuri engleza copii. Eu i-am zis ca am nevoie de cursuri engleza pentru adulti. Aceasta m-a linistit si m-a asigurat ca la Centrul de Meditatii Capri are cursuri de engleza pentru incepatori si pentru adulti. Mi-a povestit cum si-a inscris copilul in urma cu cateva saptamani si este extrem de multumita de cum se preda engleza la acest centru. Profesorii sunt atent selectati si metodele lor sunt inedite. Fac totul cu multa pasiune si dragoste si asta se simte la fiecare lectie predata. Fiecare cursant are parte de atentie individuala, indiferent daca este curs de tipul one-to-one, cu grupa mica de 2 sau 3 elevi sau grupa mai mare de 6 pana la 10 elevi. Mediul in care se desfasoara cursurile este unul modern si dotat cu tot ce trebuie pentru a face intreg procesul mai usor si mai interactiv. Mi-am facut curaj si am contactat Centrul de Meditatii Capri. Mi s-a spus orarul si tarifele, care sunt foarte atractive si accesibile oricui.

M-am inscris si am inceput sa urmez lectiile. Pot sa spun ca, desi la inceput aveam dubii si ca voi avea parte de tratamentul cu care fusesem obisnuita in scoala, realitatea a fost cu totul alta. Ma simteam ca si cum eram intr-o institutie de prestigiu din oricare alta tara european. Atentia profesorului era focalizata pe mine si nevoile mele. Plecam, de la fiecare curs, cu notiuni noi care mi se intipareau adanc in memorie. La finalul lectiilor nu imi venea sa cred cat de bine vorbeam. Cu acest atu in buzunar, am trimis iar CV-uri. De data aceasta telefoanele au inceput sa sune. Am acceptat chiar sa dau teste la limba engleza, pe care le-am si luat.

Acum, datorita noilor mele cunostinte lingvistice, am schimbat job-ul si totul este din ce in ce mai bine pentru mine si familia mea.

Previous How to start a rose garden
Next Alege siguranta pentru coletul tau, alege Eastlines.