Cum dai timpul inapoi cu un stick de memorie


blog

Deja e februarie 2020. Nu stii cand si unde s-au scurs primele luni din an. De fapt, nu stii nici unde s-a dus 2019. O fi existand un loc secret in care ajung toti anii si toate momentele pe care le-ai trait.

Ti se pare ca timpul nu-ti ajunge, si totusi, ai vrea ca martie, aprilie si mai sa se inghesuie cumva si sa faca loc lunilor de vara.

Sau, daca nu poti sa grabesti vara care urmeaza, ai vrea macar sa te intorci la cea care a fost, sa retraiesti clipele pe care le-ai lasat in urma.

Si chiar poti asta! – ai pastrat toate pozele si video-urile din vacanta pe doua USB-uri personalizate de la Agrafa Print, iar acum, cand afara ba ninge, ba ploua, ba ambele deodata, e momentul ideal sa-ti amintesti cum s-a intamplat totul.

Pozele se succed in ordine pe ecranul laptopului: esti la terasa cu un iced coffee in mana, inconjurat de prieteni care zambesc cu gura pana la urechi. Zambesti si tu, ca doar faci poza.

Apar apoi selfie-uri facute in toiul noptii. Zilele erau mai lungi pentru ca le prelungeai tu, stand treaz pana la doua – trei noaptea. Vara, e mai usor sa nu dormi, sa te cufunzi la pieptul cuiva sau sa cuprinzi in brate umeri arsi de soare.

Imaginile te duc mai departe, pe plaje unde nisipul fierbine iti arde talpile. Apa e limpede si iti racoreste incet trupul aprins de caldura zilei, iar valurile albe se incapataneaza sa te arunce pe tarm.  

Unii au chef de sarituri de pe stanci, asa ca va incolonati si mergeti spre locul care pare potrivit. Unii, mai curajosi, sar fara sa clipeasca, in timp ce altii isi fac fel de fel de scenarii pe margine si trag aer in piept sa-si faca curaj. Cineva te asteapta jos, ca un colac de salvare, sa te prinda in caz ca, ajuns in apa, uiti sa mai dai din maini si picioare.

Pozele se rostogolesc una dupa alta. Esti din nou acasa, cutreieri orasul in cautarea unui loc in care sa mananci. Un loc e prea plin, altul prea gol, iar altul parca nu arata atat de bine cum iti aminteai. Asa ca mergi in localurile pe care le cunosti deja si in care te simti mereu acasa. In masina, aerul conditionat merge prea tare, dar stai mereu langa cine trebuie, muzica e buna si n-ai mai vrea sa te dai jos.

E iarna acum. Si vrei sa fie vara din nou. Una mai lunga decat cea trecuta si, daca se poate, chiar mai efervescenta si plina de poze pe care sa le stochezi tot pe USB-uri personalizate.

Stick-uri personalizate pentru forografiile din vacanta gasesti la Agrafa Print, pe www.agrafa.ro.

Deschide folderul din vara si spune-mi in ce loc ai facut vacanta trecuta cele mai frumoase fotografii!

Previous Cum sa obtii forma perfecta a sanilor
Next Protectie mai buna pentru baie si bucatarie