Covoare de la cei mai buni furnizori!


Covoarele profesionale nu sunt usor de gasit, mai ales daca avem nevoie pentru un restaurant, farmacie sau o fabrica. Aceste covoare sunt special concepute si sunt sortate pe categorii: covorase interior, covorase dezinfectante, covorase HORECA, covoare exterior. Un covoras de interior este foarte important, fie ca vorbim despre birouri in care lucreaza mai multi angajati, de intrarea intr-un magazin sau despre podeaua unui restaurant. Cu atat mai mult sunt importante daca vorbim despre un mediu precum cel in care se servesc preparate gastronomice. Atunci, a avea covorase Horeca este o obligatie care revine asupra fiecarui proprietar de afacere in domeniu. 

De la covoare-profesionale.ro se pot achizitiona si covorase interior, care pot fi folosite si in propriile noaste case. Covoarele nu sunt realizate doar pentru a oferi un aspect mai deosebit, insa alese corespunzator acestea pot aduce o serie de beneficii precum, absorbtia prafului si izolare, astfel incat nu se va pierde caldura in anotimpul rece. 

Prima si cea mai importanta regula in alegerea dimensiunii potrivite a covorului este ca trebuie sa imparta spatiul in mod echilibrat. Ideal ar fi ca un living sa aiba jumatate din podea acoperita de covor si jumatate neacoperita. Covorul trebuie sa fie vazut in intregime si ar trebui sa te asiguri ca exista o distanta egala intre covor si pereti.

In cazul unui living spatios covorul poate fi amplasat in fata canapelei, iar fotoliile sa fie asezate chiar pe una dintre marginile covorului. Ideea este ca persoanele asezate atat pe fotolii, cat si pe canapea sa simta sub picioare covorul si nu pardoseala goala.  Covorul ar trebui sa lase podeaua la vedere cam jumatate de metru de jur imprejur. Este o metoda care da impresia de spatiu mai mare, asa ca va functiona perfect in spatii mici.

Pentru a sublinia spatiul in care este asezat, un covor trebuie sa aiba mobila plasata pe el numai pe jumatate. In acest fel, covorul nu va mai putea fi miscat usor din loc. Acesta ar trebui sa fie mai lung decat canapeaua totusi, pentru ca altfel va crea o impresie ciudata. Exista o exceptie pentru camera de dining unde covorul trebuie sa fie asezat in zona de sub masa, iar picioarele scaunelor sa se afle toate pe covor.

Daca alegi un covor rotund, incearca sa plasezi doar prima jumatate din fiecare articol de mobila pe el. Pentru a-l centra, poti plasa pe el o masuta de cafea.  Poti folosi doua covoare mai mici in aceeasi camera, daca vrei sa delimitezi zone care au functii diferite. Nu trebuie sa aiba acelasi model, poti alege aceeasi culoare insa designul diferit si astfel se vor accentua si zonele pe care vrei sa le scoti in evidenta.

Nu uita sa masori spatiul livingului inainte de a pleca la cumparaturi. Un covor mai mic va arata de-a dreptul ridicol intr-un spatiu mare. Alegerea unui covor se dovedeste a fi un task usor pana la urma, asta daca urmam sfaturile corespunzatoare si cumparam de pe site-ul covoare-rpofesional.ro. Cele mai bune preturi pentru covoare le gasim pe site-ul lor!

Previous Cat de importante sunt consumabilele de catering de calitate
Next Spuneti “da” toaletelor inteligente!