Ceasul de mana, un accesoriu care poate tine o vesnicie


Ceasul de mana este unul dintre acele accesorii care daca este intretinut asa cum trebuie poate sa tina o vesnicie. Detinerea indelungata a unui ceas de mana este o conditie esentiala pe care trebuie sa o indeplinesti in momentul in care achizitionezi ceasuri de mana scumpe. Acestea trebuie protejate cu maxima atentie pentru a te putea bucura o perioada cat mai lunga de timp de achizitia facuta. Indiferent de pretul pe care l-ai achitat pentru achizitionarea ceasului de mana sau de eleganta pe care acesta o are iata care sunt cele mai importante sfaturi pe care trebuie sa le respecti astfel incat sa te poti bucura o perioada cat mai lunga de ceasul de mana achizitionat:

  • Ceasul de mana trebuie sa fie mereu curat. Pentru ca acest lucru sa se intample trebuie ca atat ecranul ceasului de mana cat si intreg ceasul sa fie curatat zilnic cu o carpa moale, care nu lasa urme si care nu zgarie.
  • In cazul in care detii un ceas de mana scump, elegant, complex din punct de vedere a constructiei acestuia trebuie sa mergi periodic cu ceasul de mana la un ceasornicar pentru ca acesta sa ii faca revizia tehnica de care are nevoie ceasul de mana pentru a functiona o perioada cat mai lunga de timp.
  • Expunerea ceasului de mana la soare pentru mult timp dar si expunerea la campuri magnetice trebuie evitata pe cat posibil pentru a te putea bucura o perioada cat mai lunga de timp de ceasul de mana pe care il detii.
  • Nu in ultimul rand, trebuie sa fii foarte atent la rezistenta pe care ceasul de mana o are la apa. Multi posesori de ceasuri barbatesti sau ceasuri dama ignora acest detaliu ceea ce conduce la deteriorarea ceasului de mana.

In concluzie pentru a te putea mandri cu vechimea ceasului de mana trebuie sa respecti intocmai sfaturile prezentate in cadrul acestui articol.

 

Previous Doua masini electrice prezente la standul Kaufland E-Rally Team de la Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2018, Trofeul Sinaia
Next Produsele electronice Tesla se lansează în România