Ceasmania.ro – Ceasuri de lux Montblanc


Ceasurile de lux de la Montblanc, sunt ceasuri extrordinare, unite cu mestesugul traditional, cu tehnologie moderna si materiale inovatoare.

In cea mai buna traditie elvetiana de ceasornicarie, mainile calificate si dibace ale maestrilor ceasornicari, specialisti ai firmei Montblanc creeaza ceasuri de un calibru extraordinar. Urmarirea perfectiunii si a performantelor este inradacinata in cunostintele si pasiunea daruita de-a lungul generatiilor.

Perfect zamislite, cu un ochi rafinat pentru detaliu, aceste ceasuri se prezinta intregii lumi ca o forma de arta.

De la mainile calificate ale ceasornicarului pana la incheietura mainii purtatorului, ceasurile cronograf Montblanc si ceasurile automate, celebreaza individualitatea si reflecta o legatura de valoare. Fara indoiala, aceste ceasuri dama elegante, vor insoti purtatorul lor pentru a oferi cea mai mare precizie pe parcursul vietii.

Ceasmania.ro este distribuitor oficial in Romania al mai multor branduri renumite de ceasuri barbati, cu o colectie totala de peste 5000 de produse ale acestor branduri. Cu o experienta de peste 7 ani si cu o strategie de piata care se concentreaza in oferirea de servicii de calitate pentru toti clientii, acestia fiind extrem de multumiti si care vor reveni de fiecare data cu mare placere.

Ca acest ceas sa nu lipseasca din colectia niciunui barbat, Ceasmania.ro pune la dispozitie plata in 12 rate avantajoase cu 0% dobanda, dar si extragarantie pentru orice ceas, livrare rapida la domiciliu, posibilitatea deschiderii coletului la primire si drept de retur in 30 de zile

Pentru mai multe detalii cum ar fi: modalitati plata, intretinerea ceasurilor, promotii si reduceri, site-ul www.ceasmania.ro iti sta la dispozitie.

Program : Luni – Vineri

Ora: 9:30 – 18:00

Telefon: 0736.369.575

Email: comenzi@ceasmania.ro

Previous Sa vorbim deschis despre mobila moderna!
Next Cum sa deschizi o afacere si cum sa fii un bun antreprenor