Ceas de mana in functie de personalitate


momentul de fata ceasul de mana transmite multe informatii despre persoana ce il poarta. Pentrru ca aceste informatii sa fie in concordanta cu personalitatea purtatorului trebuie achizitionate urmatoarele tipuri de ceasuri barbatesti si ceasuri dama:

  • Ceasul de mana clasic se adreseaza in principal persoanelor carora nu le place sa iasa in evidenta prin intermediul ceasului de mana purtat. Acesta trebuie sa fie cat mai simplu din punct de vedere a design-ului, sa aiba o culoare ce nu iese cu nimic in evidenta si sa fie dotat cu o curea din piele sau cu o bratara confectionata din metal.

  • Ceasul de mana sportiv este alegerea perfecta pentru persoanele active, carora le place sa fie intr-o continua miscare si care sunt pasionate de activitatile sportive. Acest model de ceas de mana le ofera persoanelor active functii foarte importante pentru indeplinirea cu succes a activitatilot pe care aceste persoane le realizeaza pe parcursul unei zile.
  • Persoanele versatile, carora le place sa improvizeze tot timpul pot alege achizitionarea unui ceas de mana casual pentru ca acest model de ceas de mana ofera o mare versatilitate.

  • Nu in ultimul rand, in cazul in care esti o persoana moderna, careia ii place sa impresioneze tot timpul atunci trebuie sa achizitionezi un ceas de mana modern pentru ca acest model de ceas de mana cu siguranta va face ca tinuta vestimentara abordata sa iasa in evidenta si de asemenea va transmite faptul ca ai un statut social inalt.

In concluzie, modul tau de a fi si personalitatea ta trebuie sa fie doua dintre criteriile in functie de care se face achizitionarea unui ceas de mana pentru a putea transmite prin intermediul acestuia informatiile dorite.

Previous Site-ul web si web design-ul – succesul zilei de maine
Next De ce este atat de importanta curatenia in cadrul companiilor?