Cea mai buna alegere cand cauti un magazin oglinzi de plastic


blog

Cea mai buna alegere cand cauti un magazin oglinzi de plastic 

Oglinda este un atribut important al oricarui tip de spatiu. Poate nu numai sa creasca vizual spatiul, ci si sa creeze o atmosfera neobisnuita si eleganta in interior. O oglinda acrilica te va ajuta sa realizezi orice idee de design. Depo Materiale Constructii este un magazin oglinzi de plastic care ofera oglinzi acrilice de inalta calitate, pentru instalare in spatii rezidentiale, magazine, birouri, sali de expozitii. Acestea sunt utilizate pentru dressing, pentru decorarea pieselor interioare, pentru productia de reclame si semne de informare si tabele. Fiind unul dintre cele mai bune materiale de finisare, oglinzile acrilice iti  permite sa realizezi cea mai indrazneata si mai neobisnuita idee de design. Pentru a crea suprafete de oglinzi pe baza de acril, fabrica de sticla foloseste metacrilat de metil. Productia de acrilice se bazeaza pe 2 tehnici: turnare si extrudare. Rezultatul este o baza de plastic transparenta, uniforma, rezistenta la impact si daune.

Oglinzi acrilice – Principiul transformarii

Principiul transformarii intr-o oglinda este identic cu procedeul fabricarii oglinzilor de sticla. Amalgamul se aplica la suprafata cu un strat subtire. Datorita proprietatilor plasticului, suprafata finisata poate avea orice nuanta necaracteristica pentru oglinzile din sticla. Pentru a imbunatati proprietatile de rezistenta ale suprafetei finisate, se aplica suplimentar un strat de material de protectie pe suprafata de lucru a oglinzii acrilice.

Oglinzi acrilice – Cea mai buna alegere

Gradul ridicat de reflectivitate este proprietatea principala a oglinzii acrilice. Oglinzile acrilice au un grad ridicat de rezistenta, ceea ce le permite sa fie folosite pentru decorarea oricaror suprafete, fara teama de posibile deteriorari a produselor. Suprafetele cu oglinzi acrilice  pot fi instalate in camerele copiilor si in institutiile de invatamant prescolar si secundar. Este aproape imposibil sa spargi o oglinda acrilica, si chiar daca prin absurd se intampla acest lucru, fragmentele din produsele deteriorate nu formeaza margini ascutite si, in acest caz nu produc vatamari oamenilor. Oglinzile acrilice nu se tem nici de frigul extrem, nici de caldura excesiva. Simplitatea procesarii permite realizarea oricarei fantezii de design, putand fi create oglinzi acrilice in orice forma si dimensiune. Oglinda acrilica simplifica semnificativ procesul de transport si instalare, aceasta avand o greutate destul de redusa, in comparatie cu oglinda traditionala din sticla. Fata de produsele din sticla, greutatea oglinzilor acrilice este de cateva ori mai mica. Oglinzile acrilice pe care le gasesti in Depo Materiale Constructii nu numai ca pot sa transforme orice interior, ci pot si sa devina un element de design al oricarui interior.

Previous Masteron pret – doar asa vei avea parte de cel mai bun produs
Next Tot ce trebuie sa stii despre o inmormantare