Ce nu poti face tu, face firma de servicii funerare


Sufletul iti este ingenuncheat, cand auzi ca ti-a murit cineva drag. O parte din puterea sa s-a scurs simultan cu moartea lui si in mod paradoxal ai nevoie de mai multa putere sa faci tot ce se cuvine pentru el.

Daca a murit departe de tara este putin mai greu, dar nu imposibil.

Totul este sa fii bine informat si sa stii concret ce ai de facut in momentele acelea de apasare sufleteasca. Revino-ti din lovitura crunta pe care ai primit-o si actioneaza! Nu ai multe lucruri de facut.

1. Contacteaza cea mai buna firma care asigura transport funerar  si solicita-i servicii complete! Nu este nevoie sa pleci de acasa cu lacrimile siroind pe obraji, sa ametesti sau sa iti vina rau in oras, fiindca puteti pune lucrurile la punct de acasa.

Spune-le ce ai pe suflet, roaga-i sa te consilieze si alege cea mai buna solutie pentru rezolvarea problemei. Nu este deloc usor, dar trebuie sa te imbarbatezi, fiindca doar pe tine te are.

2. Cere detalii asupra repatrierii, fiindca afland cat de bine si atent lucreaza, te mai linistesti putin. Zbuciumul sufletesc dispare, stiind ca trupul neinsufletit va fi tratat cu toata consideratia. Ai nevoie de asigurarea ca va primi cele mai atente tratamente si cele mai bune lucruri si ca va arata impecabil la intalnire. Posibil sa nu il poti vedea, fiindca sicriul vine cu capacul sigilat, dar din momentul in care le-ai incredintat aducerea in tara a tot ce aveai mai scump, ei actioneaza ca si cum ar face parte din familia ta.

Respira si printre lacrimi stai de vorba cu el. Inima ta il va auzi cum iti spune sa mergi mai departe fara el. Este, daca vrei ca in povestea Căprioara. Mama sare in luminis, sa o manance lupul pe ea, iar puiul ei sa scape teafar si capul acela pravalit in sange parca ii spune fiului sa continue drumul vietii.

Cel care te iubeste neconditionat nu doreste sub nicio forma ca moartea lui sa echivaleze cu prabusirea ta. Sigur, te lasa cu strangere de inima aici, dar iti doreste liniste si tot binele din lume.

Oamenii care iubesc intr-un mare fel nu vor lacrimi la despartire.

Sunt dureri si dureri. Unele pot fi inabusite, altele nu. Manifesta-te, cum stii tu ca este mai bine, dar ai grija la tot ce are nevoie el si ai grija si de tine!

Din momentul in care ai transferat sarcina firmei de pompe funebre, sa simti usurare si sa ramai incarcat sufleteste numai cu pierderea.

Cel drag este pe maini bune. Sa stii ca va fi spalat cu grija, aranjat responsabil ca imaginea lui sa fie impecabila si adus acasa cu respect, cu o masina eleganta si curata.

Trebuie sa actionezi rapid si intelept, iar intelepciunea ta consta in alegerea firmei potrivite.

Nu are cum sa nu te doara inima, cand moare chiar si un cunoscut, dar viata merge inainte si trebuie traita cu demnitate.

Ne dor experientele amare, chiar daca sunt firesti. Nu uita insa: apeland la cea mai buna firma de servicii funerare pentru transport funerar international, imparti cu ei paharul de amaraciune!

Previous Sony lansează camera de înaltă rezoluție Alpha 7R IV, prima din lume cu un senzor de imagine full-frame cu iluminare din spate de 61.0 MP
Next MILESTONE XPROTECT® CORPORATE SOFTWARE OBTINE CERTIFICAREA GDPR-READY