Care sunt cele mai utilizate accesorii pentru usile de garaj?


O usa de garaj nu este o simpla usa. Aceasta trebuie sa se adapteze cerintelor specifice ale locatiei si ale celor care le utilizeaza, ceea ce duce la folosirea unui numar mare de accesorii usi garaj. Daca ai in vedere sa achizitionezi o usa performanta de garaj, iata care sunt cele mai populare accesorii pe care le poti folosi:

  1. Sistemul de culisare. Este format din mai multe sine de culisare si permite deschiderea usii de garaj fie prin basculare, fie prin sectionarea usii. Sinele pot fi extrem de variate, incepand de la cele cu arcuri de tractiune si terminand cu cele cu arcuri de torsiune. In principiu, in functie de sistemul de culisare se poate decide spatiul ocupat de usa, atat atunci cand este inchisa, cat si atunci cand este deschisa.
  2. Sisteme de incuiere. Orice usa de garaj are un sistem de incuiere, insa de cele mai multe ori este un sistem standard. Daca vrei ceva mai multi, poti sa te orientezi spre sisteme de incuiere moderne care pot merge atat de departe pana la deschiderea pe baza de amprenta.
  3. Sisteme de deschidere in caz de pana de curent. Cum majoritatea usilor moderne de garaj se deschid pe cu ajutorul telecomenzii, este clar ca au nevoie de curent. Atunci cand este o pana de curent, asadar, trebuie sa existe o varianta de deblocare. Sistemele de deblocare pot fi si ele destul de complexe. Cele mai populare insa, sunt cele care decupeaza o usa mica in usa principala de garaj, care poate sa fie accesata cu ajutorul unei chei.
  4. Sisteme de etansare si termoizolare. Accesoriile care asigura termoizolarea si etansarea intregului garaj sunt foarte importante. Atunci cand alegi usa de garaj trebuie sa ai grija la praguri, la stalpii laterali si la absolut fiecare detaliu care ar putea sa puna in pericol o buna izolare. Pana la urma, garajul are rolul de a proteja impotriva intemperiilor si a temperaturilor scazute, asadar, aceste sisteme sunt esentiale.
  5. Geamuri. Usile de garaj pot fi dotate si cu geamuri, in asa fel incat sa lase lumina naturala sa patrunda inauntru pentru a asigura vizibilitate. Suprafetele vitrate trebuie sa fie bine izolate si rezistente la socuri fizice.

Nu trebuie sa fie neglijate nici accesoriile estetice, care pot imbunatati aspectul usii, insa accesoriile de mai sus sunt cele mai importante pentru toti cei care isi doresc totul de la garaj si de la usa acestuia.

Previous Kaufland România anunță în premieră serviciul de livrări rapide la domiciliu printr-un parteneriat cu Glovo
Next Masteron pret – doar asa vei avea parte de cel mai bun produs