Animal Cuts – administrare si alte informatii


Unul dintre principalele scopuri ale celor care merg la sala este acela de a slabi. Cu suficient de mult sport si cu o alimentatie sanatoasa se poate slabi in mod natural, insa majoritatea oamenilor doresc rezutate rapide. Pentru ei exista suplimente precum Animal cuts.

Animal Cuts este un produs al celor de la Animal, firma fondata in 1983.

In compozitia sa intra o multime de eleente naturale iar rezultatele pe care le ofera sunt cat se poate de convingatoare:

  • Ajuta la slabire rapida;
  • Stimuleaza metabolismul in asa fel incat sa poata functiona corect;
  • Ajuta la concentrarea in timpul antrenamentului;
  • Regleaza functiile tiroidei;
  • Sustine masa musculara si chiar ajuta la definirea ei.

Ce contine Animal cuts?

Ingredientele din acest supliment sunt foarte atractive pentru orice culturist sau sportiv incepator. Astfel, contine guarana, nuci de kola, cetona din zmeura si extract de ceai verde, negru, frunze de maslin sau salvie.

De asemenea, suplimentul are in compozitie si potasiu si o serie de plante diuretice.

Cum se administreaza acest supliment?

Regulile de administrare sunt destul de simple:

  • Este recomandat a se administra doua pachete in fiecare zi, timp de 21 de zile. Administrarea se face atat in zilele de antrenament, cat si in zilele in care nu se face antranament.
  • Orarul este destul de strict. Dimineata se administreaza primul pachet iar cel de-al doilea dupa aproximativ 6 ore.
  • Este bine sa se faca o pauza dupa ce s-a efectuat o cura de 21 de zile. Pauza trebuie sa fie de minim o saptamana.
  • Administrarea se poate face in combinatie cu alte suplimente, cum ar fi Animal Pak, o alta solutie excelenta care maximizeaza cresterea masei musculare.

Ce spun utilizatorii despre Animal Cuts?

Conform celor care il consuma, suplimentul este unul dintre cele mai bune de pe piata, in conditiile in care ofera intr-un singur pachet tot ceea ce are nevoie organismul pentru a arde cat mai multe grasimi. Pe langa ingredientele amintite mai sus, contine si alte ingrediente active, in numar de nu mai putin de 40.

Printre efectele pe care le mai are, pe lannga arderea grasimilor, se numara si eliminarea apei extracelulare si cresterea termogenezei.

Dupa ce se intrerupe consumul, organismul va continua sa arda grasimi in mod rapid, deoarece Animal Cuts are capacitatea de a stimula metabolismul.

Previous ALERTĂ MEDIA: Razer Phone 2 disponibil de acum în oferta Orange
Next VIVE PRO EYE ESTE LANSAT ÎN EUROPA