Alege siguranta pentru coletul tau, alege Eastlines.


Daca te-ai saturat de firmele neserioase de transport colete din Romania in strainatate fie ca este vorba de nerespecarea termenului de livrare ori proasta gestionare a bunurilor ce a dus la deteriorarea acestora, Eastlines sare in ajutorul celor care isi doresc seriozitate, promptitudine si servicii de calitate

Expedierea coletelor pe distante foarte lungi poate implica anumite riscuri, insa daca sunt respectate cateva conditii esentiale, totul va decurge intr-un mod pozitiv atat pentru firma cat si pentru clienti.

De curand am apelat pentru prima data la serviciile Eastlines, pentru o expediere a unui colet in Anglia, catre tatal meu caruia i se apropia ziua de nastere. Fiind vorba de un cadou, bineinteles ca imi doaream sa ajunga la destinatie intact dar si la timp. Am citit despre acestia si am auzit numai de bine, insa pana nu imi stiam coletul trimis si ajuns la destinatie, nu puteam sta linistit.

Dupa lasarea coletului, nu mi-a ramas decat sa astept ca acesta sa ajunga la destinatie. Spre bucuria mea, acestia ofera si servicii de tracking, deci am stiut mereu unde se afla acesta si surprinzator, in funtie de update-ul pentru tracking, coletul parea ca va ajunge mult mai repede la destinatie.

Intr-un final acesta a ajuns intreg si la timp la tatal meu, la fix pentru aniversarea lui ceea ce m-a bucurat enorm atat pe mine cat si pe el.

Indiferent de situatie si ce colete o sa mai avem de trimis fie din Anglia catre Romania fie invers, Eastlines va fi unica solutie pentru acest lucru. Serviciile au fost impecabile si totul a decurs exact asa cum prevedea planificarea.

Prin intermediul site-ului acestora, www.eastlines.ro , puteti afla toate detaliile necesare indiferent de tipul de marfa pe care doriti sa il trimiteti din Romania catre Anglia sau invers.

Siguranta coletului tau este extrem de importanta iar cu ajutorul acestora poti sta fara griji, pentru ca acesta va ajunge la destinatie in totala siguranta.

Pentru un plus de siguranta fata de clienti, coletele pot fi urmarite prin tracking cum am precizat si mai sus, pentru a stii tot timpul unde se afla coletul si cat mai are pana la destinatie.

Este bine de mentionat ca acestia au la activ peste 60.000 de clienti care apeleaza regulat la serviciile de coletarie Eastlines, avand 24 de autoutilitare si camioane gata sa va duca toate coletele in siguranta la destinatie, fiind implicate In livrarile la adresa si tranzitul international intre Romania si Marea Britanie.

Previous Cum m-a ajutat Centrul de Meditatii Capri
Next Cris-Smile mi-a redat zambetul