Aflati de ce este avantajos sa folositi cartonul!


Cartonul este materialul minune folosit la impachetat in toata lumea, iar producatorii folosesc foarte des acest material pentru confectionare sau achizitionarea cutiilor din carton. Producatorul iapck.ro are solutia perfecta pentru toti cei care necesita cutii transport la preturi bune. Avand o multime de modele care se diferentiaza prin marime si caractristici, ipack este alegerea multor antreprenori romani.

Aparitia cartonului ondulat a schimbat utilizarea lemnului in productia de ambalaje, desi este inca prezenta in unele elemente si complemente de ambalare.

Aparitia cartonului ondulat la sfarsitul secolului al XIX-lea si popularizarea sa in fabricarea ambalajelor, cum ar fi cutiile de carton, la inceputul secolului al XX-lea nu a fost ceva fortuit sau la moda. De fapt, acest material continua sa fie cel mai utilizat in productia de ambalaje si caracteristicile sale fac ca acest protagonist sa creasca an de an. Si multe caracteristici il disting de alte materii prime utilizate la fabricarea ambalajelor.

Astazi vom analiza avantajele utilizarii cartonului comparandu-l cu ambalajele din lemn. Din punct de vedere istoric, acest material a fost asociat cu protectie si rezistenta. De fapt, in primii ani, cutiile de carton au starnit temerile transportatorilor Wells Fargo care credeau ca nu vor avea aceeasi forta ca si cutiile din lemn.

Cert este ca inovatia aplicata acestei materii prime a facut din ea un material foarte rezistent. Ambalajul din carton laminat cvadruplu, cvintuplu si sextuplu garanteaza o rezistenta foarte mare, fiind capabil sa contina volume mari si sa stiveze cateva tone, ceea ce optimizeaza si spatiul de depozitare si transport.

Acest material reduce, de asemenea, greutatea ambalajului, ceea ce permite o eficienta mai mare atunci cand transportati incarcaturi grele. In plus, poate fi servit pliat, reducand spatiul de stocare atunci cand nu este utilizat si necesita o asamblare simpla care poate fi realizata in cateva minute.

In ceea ce priveste siguranta muncii, cutia nu contine elemente periculoase, cum ar fi cioburi sau piese metalice, ceea ce il face mai sigur pentru operatorii care trebuie sa manipuleze ambalajul sau sa-l transporte.

In ceea ce priveste adecvarea sa pentru transportul de marfuri, cartonul ofera companiilor economii mari in costurile tratamentelor fitosanitare si fumigare, precum si in timpii de procesare si in obtinerea autorizatiilor. Lemnul poate adaposti bacterii. Ca urmare, ambalarea acestui material trebuie sa fie supusa unor tratamente si controale specifice pentru a intra si a parasi anumite tari, ceea ce determina o intarziere a transportului acestor marfuri.

In cele din urma, ambalajul din carton este durabil deoarece este un material natural, regenerabil, 100% reciclabil si biodegradabil, promovand astfel economia circulara. Cutiile de carton sunt fara discutie cea mai avantajoasa investitie pentru cine doreste sa depoziteze sau sa trimita un colet in conditii de drum nu tocmai placute. Adesea gama de cutii transport sticle este folosita in permanenta de catre producatorii de vinuri deoarece reduce riscul de a gasi sticle sparte cand ajung la destinatie. Ipack.ro este o solutie rentabila si sigura care poate  fi accesata usor cu doar un simplu click online!

Previous Fiecare sticla de vin ascunde o poveste!
Next Cum mi-am luat carnetul la 35 de ani | Scoala De soferi Brasov InstructorulTau.Ro